support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

Het ontwikkelen van onze software doen we het liefst samen met onze klanten. Daarom houden we user groups waar we onze toekomstplannen en ontwerpen delen en feedback vragen op onze ontwikkelingen. Deze user group gaat over de Contractmanagement module.

Wat gaan we bespreken?

Met de module Contractmanagement kun je op een centrale plek de afspraken rondom prijs en dienstverlening van klanten vastleggen, waarbij de klantinrichting volledig automatisch wordt aangesloten. We willen graag de werkprocessen, maar ook de gebruiksvriendelijkheid van deze module verbeteren. Dit doen we door de klassieke pagina's van deze module te vervangen en tegelijkertijd zoveel mogelijk optimalisaties mee te nemen.  

Belangrijke onderdelen in de vervanging van de klassieke pagina's in deze module zijn;

  • het genereren van facturen (maken en aanbieden van factuurgrondslagen),
  • contractmodellen beheer (bekijken, wijzigen, aanmaken en activeren van contractmodellen met prijslijsten),
  • beheren klanten (registreren, beëindigen, verwijderen van contracten en beheren aantal medewerkers, factuuradres e.d.). Daarnaast is een belangrijk onderdeel het integreren van de module in de gebruikersportalen en het nieuwe Xpert Suite Beheer.  
Voor wie is deze sessie?

Voor deze user group zijn wij op zoek naar contractmanagers, klantbeheerders en functioneel beheerders die werken bij een dienstverlener en actief gebruik maken van de module contractmanagement. In deze usergroup gaan we graag met jou in gesprek over de voor- en nadelen, de randvoorwaarden en de relatie met jouw huidige XS-inrichting.   

Deelnemen?

Wil je ook deelenemen aan deze user group? Meld je dan aan via bovenstaande knop. Benieuwd naar de rest van de user groups? Kijk dan hier voor de hele agenda.

Goed om te weten!

Het doel van de user group is om een inhoudelijke discussie te voeren met de deelnemers over lopende en komende doorontwikkelingen. Daarom bestaat een user group uit maximaal 10 deelnemers. Mochten we meer dan 10 aanmeldingen ontvangen, dan zullen we uit de aanmeldingen een keuze maken. 

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!