support
Servicedesk
073 - 61 59 999
Support
Servicedesk
073 - 61 59 999
nederlands

Ik ken geen betere partij op de markt dan Otherside at Work

we hebben met verschillende leveranciers gesproken en daar kwam Otherside at Work het beste uit.
Testimonial

"Otherside at Work maakt het niet mooier dan het is"

Nathalie de Haas-Van Heijningen De Arbodienst

De Arbodienst werkt sinds 2016 met Xpert Suite. Xpert Suite zorgt voor alle ondersteuning van de primaire bedrijfsprocessen binnen het bedrijf. "We hebben destijds gekeken naar verschillende systeemaanbieders, maar er is geen betere partij op de markt dan Otherside at Work."

De Arbodienst heeft sinds haar oprichting in 2013 een eigen verzuim- en registratiesysteem ontwikkeld. Maar eind 2015 besloot het bedrijf haar ICT-afdeling uit te besteden. "Door de verscherpte privacywetgeving en andere ontwikkelingen hebben we er voor gekozen om te stoppen met de doorontwikkeling van ons eigen systeem", zegt Nathalie de Haas-van Heijningen, directeur van De Arbodienst. "We hebben met collega's - onder begeleiding van een extern bureau - in kaart gebracht aan welke eisen een systeem moet voldoen voor interne en externe gebruikers. Bij verschillende leveranciers is er gekeken of zij voldeden aan onze vereisten. Daar kwam Otherside at Work het beste uit. Otherside at Work was ook de partij die proactief meedacht en een maatwerkcontract aanbood."

"Het begint met goede performance", vervolgt De Haas-Van Heijningen. "Je werkt natuurlijk in de cloud, dus je moet een systeem hebben dat eigenlijk altijd toegankelijk is en snel werkt. Dat is echt de basis. En daarnaast wil je een partij hebben die inspeelt op de meest recente ontwikkelingen en met je meedenkt. Het meedenken gebeurt op klantniveau door de consultants, accountmanagers en functioneel beheerders en ook samen met andere klanten van Otherside at Work in georganiseerde sessies."

Dat doet Otherside at Work goed volgens De Haas-Van Heijningen. "Als wij een goed idee hebben, proberen ze dat in het hele systeem te integreren en Otherside at Work is ook bereid om mee te investeren met ontwikkelingen. Ook is Otherside at Work heel scherp op wet- en regelgeving door daar het systeem op aan te passen. De ontwikkeling van de datakluis is hier een goed voorbeeld van."

 

ik ken geen betere partij op de markt dan Otherside at Work

 

De Haas-Van Heijningen: "Onze hele business draait op het systeem. Dus zonder het systeem, of als het uit de lucht zou zijn, valt er voor ons gewoon niet heel veel te doen. Dus de betrouwbaarheid van Xpert Suite is erg belangrijk. En áls er wat is, heb je ook het gevoel dat ze er direct mee aan de slag gaan. Het is niet van: 'we weten het en we zouden er eigenlijk een server bij moeten doen, maar dat doen we niet'. Nee, ze zijn zich er erg bewust van wat het belangrijkste is voor de klant. De klant staat dan ook écht centraal en Otherside at Work is goed bereikbaar. We hebben een vaste contactpersoon, maar zelfs op directieniveau heb ik regelmatig eventjes contact."


"Ik raad Otherside at Work aan bij marktpartijen", zegt de Haas-Van Heijningen. "Ik ken geen betere partij op de markt dan Otherside at Work. Dit komt met name door het persoonlijke contact en je bent geen nummertje. Ze hebben binnenkort weer een klantendag en op zo'n dag merk je de goede sfeer bij het bedrijf. Er wordt dan heel open gesproken over de dingen waar iedereen heel blij mee is en waar eventueel nog pijntjes zitten. Otherside at Work is een heel transparante leverancier. Ze maken het niet mooier dan het is, maar ze denken wél altijd mee. Ook als sommige dingen bijvoorbeeld niet eerder kunnen worden geregeld, geven ze altijd eerlijk aan dat het niet lukt. Want soms willen ze wel, maar is het gewoon (nog) niet mogelijk. Als je daar als bedrijf eerlijk over bent, zorgt dat voor een goede relatie."

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Utopialaan 36, gebouw C
5232 CE 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073-6159950
Servicedesk
Tel: 073-6159999
Download onze brochure
Robert van Gils | Manager Sales & Marketing
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Maak nu een afspraak!