support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

Het glas bij Otherside at Work is altijd halfvol

het is fijn als de relatie met je leverancier meer lijkt op een partnership.
Testimonial

"Het glas bij Otherside at Work is altijd halfvol"

Jasper Coppes Commercieel directeur Qare Nederland

Qare Nederland is actief in de dienstverlening rond de wet- en regelgeving bij ziekte en bedrijfsgezondheidszorg. Daarbij is een gebruiksvriendelijk systeem nodig dat die dienstverlening optimaal ondersteunt. "Bij Otherside at Work heb je het gevoel dat je te maken hebt met een échte specialist op het gebied van sociale zekerheid."        

Qare Nederland biedt een breed palet van diensten aan op het gebied van verzuimpreventie, arbodienstverlening en sociale zekerheid. "Wij hebben naar verschillende systemen gekeken", zegt Jasper Coppes, commercieel directeur bij Qare Nederland. "Wij waren in 2011 een startend bedrijf en hadden grootse ambities . Maar op het moment dat je start in de sociale zekerheid en arbodienstverlening is een investering in het systeem best wel fors. En je wilt het natuurlijk ook zó inrichten dat je bij verdere groei de basis goed is gelegd. Vanuit die basis moet je eventueel nog zaken in de toekomst kunnen aanpassen. Dat bood Otherside at Work met XperSuite. Daarbij sloot het ondernemerschap van Otherside at Work - en ook de groei die zij toen voor ogen hadden - goed aan. Het glas is bij hen altijd halfvol en dat is natuurlijk erg prettig."

 

Otherside at Work loopt voorop als het gaat om privacywetgeving

 

Coppes: "Als ik kijk naar hoe Otherside at Work omgaat met privacywetgeving, zie ik een bedrijf dat daarin voorop loopt. Zij hebben betere oplossingen en meer expertise dan wij in huis hebben. En andersom werkt dat ook zo. Onze expertise in wet- en regelgeving rond ziekte en bedrijfsgezondheidszorg delen wij weer met hen. Otherside at Work is daarin een heel goede sparringpartner, wat een erg prettige samenwerking oplevert. Je versterkt elkaar. Je hebt het gevoel dat je te maken hebt met een échte specialist op het gebied van sociale zekerheid."

Voor de professionals van Qare Nederland levert Xpert Suite vooral gebruiksgemak op. "Qare kan met de module RapportageXpert snel trends in verzuim en schade analyseren en ook verslaglegging sturen aan de klanten", vertelt Coppes. "Tevens biedt deze omgeving uitgebreide stuurmogelijkheden voor het management om de kwaliteit van dienstverlening aan de klanten te waarborgen. Voor onze professionals is het een heel goede ondersteuning bij hun dagelijkse dienstverlening."

"En wij kunnen niet zelf zo'n systeem bouwen. De arbodiensten die dat gedaan hebben, lopen daar helemaal op leeg. Zo'n systeem bouwen vereist gewoon specialistische kennis. Net zoals de uitvoering in sociale zekerheid en in arbodienstverlening: wij komen in actie daar waar de werkgever het zelf niet meer kan of wil uitvoeren. Dat geldt voor Otherside at Work ook. Iedereen kan zelf een systeem bouwen, maar je wil dat niet. Het is te complex en te gedetailleerd. Daarin moet je gewoon een goede partner hebben en dat hebben wij dus ook."

De lijntjes zijn kort. Coppes: "Het is fijn als je een leverancier hebt, waarmee je een relatie hebt die meer lijkt op een partnership dan een leverancier-klant-relatie. Want je bouwt uiteindelijk een samenwerking op met mensen en niet met een systeem. Als ik Otherside at Work in een paar steekwoorden moet omschrijven? Hun ondernemerschap, de goede samenwerking en dé koploper in sociale zekerheid, wetgeving en arbodienstverlening."

 

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!