support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

Een toekomstbestendig systeem en een goede partner

Ze denken met ons mee, zijn flexibel en adviseren ons
Testimonial

"Otherside at Work denkt met ons mee, is flexibel en adviseert ons"

Hélène ten Heuvel Sectorinstituut Transport en Logistiek

Het Sectorinstituut Transport en Logistiek was op zoek naar een toekomstbestendig verzuimsysteem. Daarbij moest de systeemleverancier het sectorinstituut niet alleen als klant zien, maar vooral als partner. "Na gesproken te hebben met verschillende leveranciers, kwam Otherside at Work het beste uit de verf."

"We hebben een aantal partijen uitgenodigd om een voorstel uit te brengen", zegt Hélène ten Heuvel, manager inzetbaarheid bij het Sectorinstituut Transport en Logistiek. "We waren op zoek naar een toekomstbestendig systeem en naar een partner die ons adviseert; een écht partnership. Dat waren voor ons de twee belangrijkste zaken."

Autoriteit Persoonsgegevens scherpt per 25 mei 2018 de wet en regelgeving aan. Vanaf dan is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie. "En omdat de wet en regelgeving steeds verder wordt aangescherpt, moet je een systeem hebben dat zich daarop is ingericht", zegt Ten Heuvel. "We moeten zorgen dat onze dienstverlening helemaal compliance is."

Door te werken met Xpert Suite weet het Sectorinstituut Transport en Logistiek nu dat zij werkt met een toekomstbestendig systeem dat in overeenstemming is met de geldende wet- en regelgeving. Ten Heuvel: "En we hebben nu een systeem dat kan worden geïntegreerd met andere systemen. We hebben meerdere soorten dienstverlening en je wil dat de applicatie ook past in ons IT-landschap. Dat doet Xpert Suite.”

“En met de module DialoogXpert kunnen gebruikers precies zien wie wat doet en wanneer”, vervolgt Ten Heuvel. “De klanten werken in een omgeving waarin onze adviseurs ook werken. Door dit systeem blijf je steeds op de hoogte. Wat je bijvoorbeeld moet doen als leidinggevende van de arbeidsongeschikte werknemer. Zij zien in het systeem of er al een terugkoppeling is van de bedrijfsarts. Deze partijen kunnen op een beveiligde manier, via de DialoogXpert, met elkaar communiceren. Ondanks dat we nog niet lang met Xpert Suite werken, kun je nu al zeggen dat het systeem dit al heeft opgeleverd."

Ook het partnership is dus belangrijk voor het Sectorinstituut Transport en Logistiek. "Het partnership moet nog groeien, omdat we nog niet zo lang met Otherside at Work werken", zegt Ten Heuvel. "Maar de afgelopen periode hebben we daar wel een goed gevoel over gekregen. Otherside at Work denkt met ons mee, is flexibel, adviseert ons en dus ervaar ik de samenwerking als heel constructief. Otherside at Work voelt goed aan welke issues van belang zijn. Als iets nú moet worden opgelost, dan merk je direct hun flexibiliteit en de bereidheid om mee te denken.

 

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!