support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

Otherside heeft een vernieuwende kijk op de uitvoering van arbodiensten

voor een innovatieve gebruikerservaring bij verzuimbegeleiding
Testimonial

"een betere en modernere gebruikerservaring in het gehele domein"

Lex Moerings Head of Health and Benefits Northern and Central Europe bij WTW
Willis Towers Watson gaat samenwerken met Otherside at Work

Voor een innovatieve gebruikerservaring bij verzuimbegeleiding

Willis Towers Watson biedt als Health en Benefits specialist een integraal en vernieuwend pakket schadebeheersdiensten voor de grootzakelijke markt. Nieuw in hun aanbod is het leveren van complexe verzuimbegeleiding waarbij een innovatieve digitale triage wordt uitgevoerd . De vraag naar deze dienstverlening is zeer groot. Willis Towers Watson wilde een veilige, schaalbare, pasklare oplossing met strenge informatiebeveiliging. Na een uitgebreid selectieproces is gekozen voor de Xpert Suite van Otherside at Work.

“We zien dat er een enorme behoefte is aan een vernieuwende kijk op de uitvoering van arbodiensten. Het team van Otherside speelt hier op in. Met de Xpert Suite bieden we een betere en modernere gebruikerservaring in het gehele domein van schadelastbeheersing, inclusief de integratie met systemen” - Lex Moerings, Head of Health and Benefits Northern and Central Europe bij Willis Towers Watson.

 “We zijn trots op de komst van Willis Towers Watson als klant. In het complexe eco-systeem van de grootzakelijke markt bieden ze een mooi pakket van innovatieve diensten aan en ook de internationale ambities van beide partijen sluiten goed op elkaar aan. We kijken uit naar een duurzame, toekomstvaste samenwerking!” - Robert van Gils, Manager Sales & Marketing van Otherside.

Over Willis Towers Watson
Willis Towers Watson (NASDAQ: WLTW) is een vooraanstaande wereldwijd opererende consultant, broker en solutions provider die organisaties helpt om risico om te zetten in groeimogelijkheden. Sinds de eerste stappen in 1828 heeft Willis Towers Watson nu 45.000 werknemers in meer dan 140 landen en markten. Zij ontwerpen en leveren oplossingen die risico beheren, arbeidsvoorwaarden optimaliseren, talent laten groeien en kapitaal effectief inzetten om organisaties en medewerkers te beschermen en te versterken. Hun unieke perspectief stelt hen in staat om verbindingen te zien tussen talent, middelen en visie – de dynamische formule die bedrijfsprestaties verbetert.

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!