support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
nederlands

Zorgvuldig verzuim begeleiden én datagericht de arbodienst sturen

FlexFamily Vitaal! zet in op de Xpert Suite
Testimonial

"De Xpert Suite is een systeem voor nu en in de toekomst"

Martine Gaasbeek Manager FlexFamily Vitaal

FlexFamily Vitaal! is de interne arbodienst van Flexfamily, een familie aan flexbedrijven in de regio Oost. Ze zijn gespecialiseerd in preventie, duurzame inzetbaarheid, verzuimbegeleiding en re-integratie. Sinds begin dit jaar gebruikt FlexFamily Vitaal! de Xpert Suite. Met de XS willen zij de verzuimbegeleiding verbeteren en datagericht werken.

We spraken o.a. Martine Gaasbeek, manager van FlexFamily Vitaal!. Zij ziet in de Xpert Suite een systeem voor nu en voor de toekomst. Benieuwd hoe zij en haar collega’s de Xpert Suite ervaren? Bekijk de video hier!


Benieuwd of het wat is voor jouw organisatie?

De XS geeft je veel mogelijkheden om anders en slimmer om te gaan met verzuimbegeleiding. Benieuwd hoe? Bekijk onze modules en webinars of plan een (digitaal) bakkie met ons! ☕

Over FlexFamily Vitaal!
Samen spelen de verschillende leden van de Flexfamily in op de geweldige kansen die de regio’s Achterhoek, Twente en Stedendriehoek te bieden hebben. Door met elkaar op een nuchtere manier de schouders eronder te zetten, werken zij iedere dag aan het verbeteren van werken en wonen in de regio. Zowel voor als met hun klanten en medewerkers. Zo zorgen ze samen voor een mooie en aantrekkelijke regio. Daar staan zij voor en daar zijn ze trots op.

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Utopialaan 36, gebouw C
5232 CE 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 - 61 59 950
Xpert Desk
Tel: 073 - 61 59 999
Download onze brochure
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Maak nu een afspraak!