support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
nederlands

Onze software is gemaakt om jou als professional te ondersteunen en om een maximale bijdrage te leveren aan het duurzame succes van jouw organisatie.

Dat kan alleen wanneer verschillende partijen efficiënt kunnen samenwerken. Daarom creëren we met onze software één platform waarop alle betrokken partijen verbonden zijn rondom jouw werknemer.

Benieuwd hoe we dit vertalen naar modulaire, veilige en eenvoudige software?

  • Connected Together

De keten van duurzame inzetbaarheid bestaat uit verschillende partijen. Door samen te werken ontstaat een  ecosysteem waarin elke partij waarde toevoegt om een professional vitaal, mobiel en happy te houden. Daarom zorgen wij dat ketenpartners makkelijk en veilig kunnen worden gekoppeld aan ons platform. Handig, toch?

  • Simply Engaged

We vinden dat software leuk en toegankelijk moet zijn. Daarom blijven we investeren in een eenvoudige en intuïtieve gebruikerservaring. Niet voor niets telt de Xpert Suite inmiddels ruim 60.000 unieke professionals met unieke wensen die dagelijks bezig zijn met de duurzame inzetbaarheid van ruim 1.5 miljoen werknemers. Daar zijn we best een beetje trots op.  

  • Freedom of Data

Meer inzicht in je werknemers stelt je in staat om duurzaam personeelsbeleid te voeren. Daarom maken we data eenvoudig toegankelijk. Zo kun je bijvoorbeeld zelf analyses draaien en relaties leggen met andere databronnen.

  • Suite & Secure

We hebben passie voor software en hart voor de mens. Privacy en informatiebeveiliging zijn bij ons dan ook essentiële thema’s. Daarom bieden we verschillende functionaliteiten aan waarmee alle informatie superveilig is en voldoet aan de AVG-richtlijnen. Want verrassingen zijn leuk, maar vaak niet als het om gaat om veiligheid. Meer weten over informatiebeveiliging?

  • No Code Rules

Iedere organisatie is anders en iedere situatie is anders. Forse groei, een corona-crisis, strategische veranderingen. Dit heeft impact op jouw beleid voor duurzame inzetbaarheid. Daarom werken onze techneuten er iedere dag opnieuw aan, dat je zonder onze hulp onze software wendbaar en snel kunt aanpassen aan jouw behoefte. Met simpele configuratie. Zonder ook maar één regel code.

Lees hier meer over onze oplossingen

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Utopialaan 36, gebouw C
5232 CE 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 - 61 59 950
Xpert Desk
Tel: 073 - 61 59 950
Download onze brochure
Robert van Gils | Salesmanager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Maak nu een afspraak!