support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
nederlands

Onze oplossingen

Alle oplossingen voor bedrijfsgezondheid & sociale zekerheid in 1 systeem.

Lees verder

Ons plan

Het is ons ultieme doel om met ons softwareplatform een ecosysteem te creëren dat een bijdrage levert aan veerkrachtige werknemers en daarmee het duurzame succes van organisaties.

Lees verder

Vitale, gemotiveerde en wendbare werknemers maken het verschil voor zichzelf én voor anderen. Niet alleen nu en over vijf jaar, maar een heel leven lang.

In een arbeidsmarkt die digitaliseert, maar waarin de mens de motor zal blijven, geloven wij dat aandacht, betrokkenheid en communicatie bepalend zijn voor trots, veerkracht en succes. Het is ons ultieme doel om met ons softwareplatform een ecosysteem te creëren dat een bijdrage levert aan veerkrachtige werknemers en daarmee het duurzame succes van organisaties.

Daarom gaan wij voor happy professionals. Bij onze partners. Bij onszelf. Bij alles waar we ons mee bemoeien. We staan dagelijks op met de vraag hoe we met ons softwareplatform en dienstverlening het werkende leven makkelijker kunnen maken. Hoe we jou als professional optimaal kunnen ondersteunen het beste uit jezelf te halen. Hoe we jou happy maken. Dat is volgens ons de andere kant van software. Dat is Otherside at Work. 

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Utopialaan 36, gebouw C
5232 CE 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 - 61 59 950
Xpert Desk
Tel: 073 - 61 59 950
Download onze brochure
Robert van Gils | Salesmanager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Maak nu een afspraak!