support
Servicedesk
073 - 61 59 999
Support
Servicedesk
073 - 61 59 999
nederlands

Wij zijn gedreven, ambitieus en zitten bomvol goede ideeën. Hoe zorgen wij ervoor dat het niet bij ambities blijft? 

 • Co-creatie
  Wij geloven dat wij alleen samen met jou kunnen innoveren. Daarom houden wij eXpert sessies, user groups en design sessies, waarbij wij samen met jou onze software steeds beter maken. Bijna onze gehele productontwikkeling leunt op co-creatie: onze eigen visie wordt hiermee gecombineerd met de wensen van jou als gebruiker. En dat geeft spetterende resultaten! Wat nou middelmaat?
 • Duurzaam
  Wij kiezen voor duurzaam ondernemen. En dan hebben we het niet alleen over het behoud van bomen en ijskappen. Wij maken keuzes die we vol kunnen houden. Een nieuwe collega bieden we snel een vast contract en onze software kan tegen een stootje. Dat geeft ons een stabiele basis om lekker door te groeien. 
 • Persoonlijk
  Elke klant, elke collega en elke gebruiker is uniek. Door oprechte aandacht voor het individu zorgen wij ervoor dat iedereen het beste haalt uit zichzelf en anderen. 
 • Plezier
  Hard werken is leuk, maar hard werken met een dikke vette glimach is veel leuker.
 • Actie!
  Eindeloos vergaderen en politieke spelletjes passen niet bij ons. Wij stropen onze mouwen op en gaan aan de slag. Wij werken daarom graag volgens de Agile principes: snel waarde toevoegen, actief reageren op veranderingen en continu verbeteren.

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Utopialaan 36, gebouw C
5232 CE 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073-6159950
Servicedesk
Tel: 073-6159999
Download onze brochure
Robert van Gils | Manager Sales & Marketing
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Maak nu een afspraak!