support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
LDC en Xpert Suite werken samen aan duurzame inzetbaarheid

Het is mogelijk om via de Xpert Suite de LDC Verzuimtuner in te zetten. Met deze digitale FML (Functionele Mogelijkhedenlijst) kan de medewerker thuis een korte online vragenlijst invullen waarbij wordt aangegeven wat de ervaren belemmeringen zijn. Op basis van het beroep van de medewerker, geïntegreerd via de LDC Beroepenzoeker, geeft Verzuimtuner een advies aan de bedrijfsarts welke taken binnen het beroep nog wel kunnen. De bedrijfsarts kan met een paar klikken dit voorstel eenvoudig bijstellen of zaken toevoegen. Ook heel handig: via de LDC Beroepenzoeker, onderdeel van deze module, kunnen bedrijfsarts en verzuimcoach informatie over elk beroep in Nederland vinden. De bedrijfsarts krijgt zo een digitale assistent met uiteraard diverse rapportagemogelijkheden voor de werkgever. 

Otherside en LDC zien in de toekomst nog meer mogelijkheden om -vanuit het uitgebreide portfolio van LDC- testen voor duurzame inzetbaarheid te gaan ontsluiten via de Xpert Suite.

 

Over LDC

LDC ontwikkelt software voor arbeidsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid voor professionals op het vlak van HRM, re-integratie en verzuim, en loopbaan- en studiekeuze. Na het invullen van online testen klikt de kandidaat dankzij slimme algoritmen direct door naar passende beroepen, opleidingen én vacatures. Zo verbindt LDC mens en arbeidsmarkt.

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Utopialaan 36, gebouw C
5232 CE 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 - 61 59 950
Xpert Desk
Tel: 073 - 61 59 999
Download onze brochure
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Maak nu een afspraak!