support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

EVI Facilities is in 2018 opgericht als samenwerkingsverband van arbodiensten en biedt een uitgebreid pakket voor preventie - inzetbaarheid - verzuim en arbodienstverlening. De partners van EVI Facilities kunnen door middel van onze hulp een eigen uitvoerende organisatie opzetten voor preventie, verzuim en re-integratie, inclusief certificering als arbodienst. Het samenwerkingsverband is gecertificeerd op NEN-EN-ISO 9001 en Certificatie Schema Arbodiensten en bestaat uit meerdere juridische eenheden waarbinnen er met één kwaliteitsmanagementsysteem wordt gewerkt.

Dienstverlening

Het beheersen van risico’s op sociale zekerheid wordt steeds belangrijker en dienstverleners focussen zich, mede door de toenemende complexiteit van de Nederlandse wet- en regelgeving, in toenemende mate op preventie en sturing op inzetbaarheid. Werkgevers worstelen met arbeidsmarktvraagstukken zoals vergrijzing, behoefte aan flexibiliteit en de slag om schaars talent.

Het is niet eenvoudig om zelf dienstverlening te ontwikkelen op het gebied van preventie - inzetbaarheid - verzuim - arbeidsongeschiktheid. EVI Facilities brengt hier samen met Otherside at Work verandering in. Met ons ‘white label’ dienstenpakket bieden wij complete facilitering en ontzorging, wat het eenvoudig maakt om een uitvoerende organisatie op te zetten voor preventie en re-integratie, inclusief certificering als arbodienst. De perfecte oplossing voor assurantieadviseurs - accountants - brancheorganisaties - grote werkgevers die meerwaarde zien in het opbouwen van eigen data & kerngetallen.

Meer weten?

Meer weten over het 'white label' dienstenpakket. Bekijk hieronder de brochure. 
Of bekijk hier de website van EVI Facilities.
 

Donwload brochure

 

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!