support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

 

Ben je een functioneel beheerder? Iemand die al een tijd met het systeem werkt, maar nieuw is met de beheerkant ervan of ben je compleet nieuw met het systeem en gewoon heel nieuwsgierig? Volg dan één van onze beheertrainingen in de Xpert Academy. Je wordt er alleen maar slimmer van 😉

De beheertrainingen van Otherside at Work zijn onderdeel van de Xpert Academy en zijn voor iedereen die met het systeem werkt of wil gaan werken. In deze trainingen leer je van onze eigen happy professionals alle ins- en outs van het systeem.

Aanmelden?

Dat kan hier >>>

 

De training bestaat uit twee delen
1. Thuisstudie met opdrachten
2. Fysieke trainingsdag.

Wat leer je?
 • Protocollen
 • Taken (+triggers)
 • Schermen en Documenten
 • Formuliervelden
 • Portal Xpert
 • Verzuimteams
 • Agenda
 • Berichten
 • Statistieken
 • Releasenotes + logbestanden
 • en nog veel meer...
Voor wie?
 • Functioneel beheerders
 • Iedereen die met het systeem werkt of wil gaan werken
Deel 1: thuisstudie en opdrachten

3 weken voor aanvang van de fysieke trainingsdag ontvang je via e-mail jouw inloggegevens en wachtwoord voor de Xpert Academy. Binnen de Xpert Academy kun je zelf de thuisstudie* doen inclusief opdrachten die uit te voeren zijn in de trainingsomgeving van De Xpert Suite.

Naast inloggegevens van de Xpert Academy, ontvang je in dezelfde e-mail ook inloggegevens voor jouw eigen Xpert Suite Trainingsomgeving. Een gedeelte van de training doe je namelijk direct in jouw eigen (toekomstige) systeem.

Om de training te kunnen voltooien is het wel zo handig als je de thuisstudie* volledig hebt afgerond vóór aanvang van de fysieke trainingsdag. Voorafgaand aan de fysieke training zijn er twee verplichte online spreekuurmomenten waar je je vragen kunt stellen naar aanleiding van de thuisstudie en voorbereiding op de fysieke trainingsdag. 

*voor de thuisstudie raden wij aan om minimaal 2 dagen te reserveren.

Deel 2: trainingsdag op locatie te 's-Hertogenbosch

De training wordt afgesloten met een fysieke trainingsdag (corona-proof) op ons kantoor in 's Hertogenbosch. Op deze dag komen alle onderwerpen die online behandeld zijn bij elkaar. Via diverse casussen zal er dieper op de materie worden ingegaan. De dag wordt afgesloten met een toets en bij succes ontvang je een certificaat. Op deze dag zal er gezorgd worden voor een lunch. Heb je dieetwensen, geef deze dan graag z.s.m. even door. 

Let op: voor goede deelname aan de fysieke dag is het vereist dat de online training volledig is afgerond.

Trainingsdagen 2023

Kijk hieronder voor de data waarop we fysieke en online beheertrainingen geven voor 2023.

   

Waar?

Gedeeltelijk online (eigen gelegenheid) en gedeeltelijk op ons kantoor in Den Bosch. 

Wie is je trainer?

"Hallo, ik ben Laurens van Voorene, applicatieconsultant bij Otherside at Work sinds april 2021. Ik ondersteun onze klanten dagelijks bij het 1e lijns-beheer van de Xpert Suite. Ik hou me bezig met een stukje support en een stuk (verbetering van de) inrichting.

Enerzijds dus het oplossen van problemen, beantwoorden van vragen/onduidelijkheden en anderzijds het inrichten en verbeteren van het portaal voor de betreffende klant. Omdat elke klant op een andere manier met Xpert Suite werkt is het de uitdaging om de inrichting zo goed mogelijk te laten aansluiten bij de wensen van de klant.

Tijdens de beheertraining zal ik jou de basis van het functioneel beheer laten zien en jou de handvaten bieden die je nodig hebt om de applicatie te beheren."

Investering

EUR 1.325,- p.p. excl. BTW 

Aanmelden?

Dat kan hier >>>

 

Meer weten?

Neem contact met ons op. Wij willen ook contact met jou!
📱 073 615 9950 | ✉️ xpertacademy@othersideatwork.nl 

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!