support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
nederlands

Als je met een verzuimsysteem werkt weet je hoe handig het is om externe gegevens te koppelen met jouw systeem. Hieronder vertellen we je hoe je de Xpert Suite kunt integreren met externe systemen.

Wat is een koppeling?

Een koppeling is een directe verbinding tussen jouw verzuimsysteem en een ander, bijvoorbeeld salarissysteem. Zo kunnen gegevens eenvoudig worden overgenomen in jouw verzuimsysteem en hoef je dus niet alle gegevens dubbel in te voeren. Met onze integratie oplossingen en krachtige API’s zorgen wij er vervolgens voor dat jouw koppeling supersnel gereed is. 

Wat kunnen we koppelen?

Door ons geavanceerde koppelplatform (ESB) kunnen wij vrijwel ieder systeem koppelen. We hebben standaard integraties voor organisatie-, medewerker- en verzuimgegevens. Maar ook voor afspraken, documenten, taken, financiële gegevens en gebruikersautorisaties. Zo zijn er koppelingen met de HR-salarissystemen van partijen als AFAS, SAP, Raet, ADP, Loket.nl, Nmbrs, Centric, Compas, Oracle, Visma en Workday. Zelfs met systemen als Exact, Accountview, Twinfield, AFAS (financieel) en ketenpartners zoals UWV (via DigiZSM), arbodiensten en verzekeraars.

Wil jij weten of we ook met jouw Personeel Informatie Systeem kunnen koppelen? Klik dan op jouw leverancier.

te koppelen systemen

Sindskort is er zelfs ook een koppeling met het Youforce platform van Visma Raet. Hierdoor worden organisatie-, medewerker- en verzuimgegevens uit Youforce automatisch gesynchroniseerd met de Xpert Suite. Lees hier meer over de integratie met Visma|Raet 

“Goed verzuimmanagement staat of valt bij een goede en efficiënte samenwerking tussen alle betrokkenen. Ons partnership maakt dat mogelijk.”

- Otherside at Work en Visma|Raet zetten de klant centraal met een integratie tussen de Xpert Suite en het Youforce platform. 

Hoe doen we dat?

Je kunt jouw Xpert Suite dus snel en eenvoudig up-to-date houden door het uitwisselen van relevante organisatie-, personeels- en dienstverbandgegevens met jouw andere personeel informatie systemen. Wij kunnen dit door te koppelen via de standaardmethoden die door verschillende HR-systemen beschikbaar zijn gesteld of met Otherside is afgesproken. De voordelen voor jou of jouw klanten?

  • Functioneel beheer hoeft (in de meeste gevallen) zelf geen exports samen te stellen.
  • De gegevens kunnen periodiek (bijvoorbeeld dagelijks, maar in sommige gevallen zelfs real-time) geactualiseerd worden


Koppelen kunnen we op twee manieren:

1. Direct
Er is een directe koppeling tussen het HR-systeem en de Xpert Suite van de werkgever.

2. Datakluis
Als Arbodienstverlener wil je veilig kunnen werken, maar hetzelfde geldt voor jouw klanten. Met Datakluis kun je ervoor zorgen dat jouw klanten veilig data kunnen delen. Zo kunnen zij hun HR-systeem koppelen aan een datakluis van de Xpert Suite. Vervolgens kan de data worden gedeeld, geanonimiseerd of niet-geanonimiseerd, met ketenpartners. 

Koppelen kun je ook zelf!

Wij kunnen dit natuurlijk voor je doen, maar je kunt ook veel koppelingen zelf maken! Via ons koppelplatform ESB kun je zelf koppelingen eenvoudig maken. Dat scheelt tijd én geld! Weet jij nog niet hoe je zelf moet koppelen? Het is wel secuur werk, dus je moet het wel even leren. We geven trainingen door het jaar heen. Schrijf je hier in en ga ook geld besparen!

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Utopialaan 36, gebouw C
5232 CE 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 - 61 59 950
Xpert Desk
Tel: 073 - 61 59 950
Download onze brochure
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Maak nu een afspraak!