support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

Als werkgever wil je grip hebben op de gezondheid en vitaliteit van je werknemers. Een goed lopend verzuimmanagement, inzicht in je verzuimcijfers en effectieve preventieve maatregelen zijn daarbij key. Maar ook controle over sociale zekerheid, waar werkgevers vaak zelf verantwoordelijk voor zijn, is van groot belang.

Door o.a. de strenge eisen van de wet Verbetering Poortwachter en de privacyregels voor je werknemers is dit voor jou als werkgever een steeds grotere uitdaging. Dit vraagt om een flexibel, krachtig en compleet systeem waarin eenvoudige, maar volledige, registratie en monitoring mogelijk is. De voordelen van de Xpert Suite op een rij:

  • Volg een dossier tot wel 12 jaar lang
  • Mogelijkheid tot volledig eigenrisicodragerschap
  • SV-regelingen optimaal inzetten
  • Gebruiksvriendelijke gebruikersportals
  • Eigen analyseomgeving met krachtige rapportages en mogelijkheid tot integratie
  • Ondersteun taakdelegatie en inzet van (ingehuurde) artsen
  • Optimale informatiebeveiliging
  • Duurzame Inzetbaarheidsbeleid koppelen én uitrollen
  • Integratie met vrijwel alle HR-systemen

"Voor Nationale Nederlanden is het uiteraard ook van belang om "in control" te zijn op het gebied van beveiligingsmaatregelen en -controles. Otherside at Work biedt als partner een platform om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid te waarborgen.” 

Arie-Jan Cornelissen van NN-Group over Otherside at Work... lees verder

Datagedreven werken

Sinds de komst van verzuimsystemen is verzuimbegeleiding efficiënter geworden. Enerzijds maakt het de begeleiding tastbaarder, omdat een verzuimsysteem je helpt om consequent en gestructureerd de benodigde (wettelijke) stappen te doorlopen. Anderzijds maakt een verzuimsysteem het makkelijker om data te verzamelen, zodat je kunt analyseren en je proces verbeteren. Dit geeft je de mogelijkheid om verzuimende medewerkers steeds beter te begeleiden en zelfs te voorkomen dat zij verzuimen.

Wij zijn al een tijdje bezig om datagedreven werken zo goed mogelijk te ondersteunen voor werkgevers. Zo komt de Xpert Suite met een groot aantal standaard rapportages, beschikt de XS over Datastreams om data te exporteren en ontwikkelden we de AI-gedreven modules Verzuimvoorspeller en Dossiervoorspeller in ons onderzoekslab Hyperlab.

 

Wil jij ook meer datagedreven werken maar weet je niet goed waar te beginnen?

Bekijk dan ons e-book Aan de slag met datagedreven werken. In deze uitgebreide guide leggen we je uit hoe je een goede basis legt om datagedreven te gaan werken en hoe je dit steeds verder kunt optimaliseren.

 

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!