support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Happy Professionals

Als werkgever wil je dat het goed gaat met jouw medewerkers, want een gezonde, fitte medewerker kan optimaal presteren. Happy professionals noemen we dat bij Otherside at Work! Maar als een medewerker toch ziek wordt wil je dat deze medewerker de begeleiding krijgt die hij of zij nodig heeft. Het is daarom belangrijk jouw verzuimbegeleiding goed te borgen in jouw organisatie. Ons verzuimsysteem Xpert Suite kan je daarbij helpen!

Aandacht voor je medewerker

Wil je ook de tijd kunnen nemen voor een goed gesprek? Xpert Suite ontzorgt jou als verzuimprofessional in jouw werkprocessen en vermindert jouw administratie. Jouw eigen verzuimvisie eenvoudig vertaald in één gebruiksvriendelijk systeem dat alle processen en administratie borgt. Zo krijgt jouw medewerker de aandacht die jij wilt, wordt verzuim verminderd én voldoe je eenvoudig aan alle wetgeving. 

Benieuwd naar Xpert Suite? 

Onlangs gaven we een webinar Grip op verzuim voor Werkgevers over de mogelijkheden van Xpert Suite. In 45 minuten leiden we je rond. Kijk het webinar hier terug>>>


Geen taak meer missen

Mis je weleens een taak? Dankzij Xpert Suite weet jij altijd welke dossiers WvP compliant zijn. En loopt er iets uit de pas? Dan signaleert de XS dat automatisch voor je! Daarnaast zorgt Xpert Suite er ook voor dat de juiste vangnetgelden worden aangevraagd. Zo zorg je dat je het maximale uit jouw vangnetgelden haalt.

Efficiënt werken

In een verzuimproces wil je overzicht hebben op je eigen taken en lopende cases. Met handige tools kun je snel werken en je richten op wat belangrijk is in het proces. Xpert Suite helpt je hierbij, zodat je (weer) grip krijgt op verzuim. In Xpert Suite heeft elke professional een eigen portal met zijn eigen overzicht. Maar ook handige tools waardoor je sneller en efficiënter kunt werken.

Mars over Xpert Suite

'Het voordeel van Xpert Suite is dat zowel de medewerker zelf, onze associates, als onze lijnmanager duidelijk inzicht hebben in het verzuim. In deze applicatie is het mogelijk om zowel medewerkers als lijnmanagers een inlog te geven.'

Ingrid van Gemert
Associate Health & Wellbeing manager bij Mars

'

Inzicht in je verzuim

Verzuimcijfers en rapportages helpen je om jouw verzuim beter te managen. Het geeft je inzicht over waar jouw verzuim precies zit en geeft je handvatten om hierop te handelen. Naast verschillende verzuimrapportages heeft de XS ook rapportages om te checken of jouw dossiers WvP-proof zijn en andere procesrapportages. Met zulke rapportages kun jij direct inzoomen op lopende en afgeronde documenten en contactmomenten, zodat je direct kunt zien wat de status is van een dossier.

Veilig omgaan met je gegevens

Als je met bijzondere en/of medische persoonsgegevens werkt moet je de regels volgen van de AVG. Als werkgever moet je deze gegevens dus veilig opslaan, maar ook zorgen voor veilige communicatie. Met Xpert Suite kun je zorgeloos werken, want alle gegevens en communicatie is veilig en AVG-proof op één plek. Zo is de medische informatie veilig opgeslagen in het medisch dossier (XS Medical). En kun je veilig communiceren in een beveiligde omgeving.

Koppelen

Wij kunnen vrijwel elk HR-systeem koppelen. Zo is er een feilloze verbinding tussen jouw HR-systeem en Xpert Suite, waardoor je als gebruiker amper merkt dat je overgaat naar een ander systeem én jouw medewerkersgegevens altijd actueel zijn. Wij koppelen met onder andere NMBRS, AFAS, VISMA|RAET en SAP. Lees hoe Espria de koppeling tussen hun HR-systeem en dat van Xpert Suite ervaren.  

Meer weten over Xpert Suite?

Xpert Suite is een zeer uitgebreid systeem voor de begeleiding van verzuim, ziektewet en WGA. En biedt heel veel mogelijkheden om jouw ideale verzuim- of preventiebeleid uit te voeren. Bespreek je wensen in een gesprek met ons, we denken graag met je mee! 

Ja, ik wil meer weten!

Lees meer over onze handige tools

UWV digitaal melden
Met één klik op de knop een UWV-melding doen met UWV digitaal melden.
Bekijk op deze pagina hoe UWV digitaal melden werkt met video-uitleg van Friso én lees de ervaring van ING >>>
 

UWV documenten koppeling
De documenten die UWV terugstuurt direct in het dossier van Xpert Suite.
Bekijk op deze pagina het webinar van de UWV documenten koppeling én de uitleg van Kevin hoe de koppeling werkt >>>
 

No risk uitvraag
Een geautomatiseerde uitvraag doen om gebruik te maken van een no risk vangnetuitkering.
Bekijk op deze pagina het webinar van No risk en lees de voordelen >>>

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!