support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

Om Xpert Suite optimaal te leren kennen, geven we het hele jaar door diverse trainingen en sessies. Met onze interactieve beheertrainingen leer je bijvoorbeeld alle ins- en outs- van het systeem en met inzichtsessies kom je erachter hoe je meer inzicht krijgt in je verzuim- en preventiecijfers.

De trainingen en sessies zijn bedoeld om jou nóg meer uit ons systeem te kunnen laten halen en om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen de arbeidsmarkt, verzuimbranche en duurzame inzetbaarheid. 

Hoe wat en waar? Voorheen waren de trainingen altijd in ons mooie kantoorpand in Den Bosch. Dat kan nog steeds, maar vanaf nu is de functioneel beheertraining ook via de Xpert Academy (XA) te volgen als een blended learning concept. Dat betekent: 2 dagen zelfstudie via de XA en 1 afsluitdag bij ons op kantoor. We hebben de ambitie de eerstvolgende training in november, Connect XS ook via ons platform aan te kunnen bieden en streven er naar al onze trainingen in de toekomst hier te kunnen geven. 

We ontwikkelen ook regelmatig trainingen op basis van de behoeftes van onze klanten. Dus wil je graag meer kunnen met onze software maar staat jouw training er niet bij? Laat het ons weten!

XS Training voor functioneel beheerder

De beheertrainingen van Otherside at Work zijn interactieve trainingen voor iedereen die met het systeem werkt of wil gaan werken. In deze trainingen, die gegeven worden in ons moderne kantoor, leer je van onze eigen happy professionals alle ins- en outs van het systeem. Na 2,5 dag training en het juist uitvoeren van de bijbehorende opdrachten, weet je precies wat er allemaal mogelijk is met Xpert Suite en wordt je inzet beloond met het Functioneel Beheer Xpert Suite Certificaat. Kijk hier wanneer de volgende training gepland staat >>>

XS Training voor functioneel beheerder met specialisatie koppelingen

Bespaar tijd en geld door zelf HR-koppelingen te creëren via het koppelingenplatform. De koppelingen-training van Otherside at Work is voor iedereen die zelf de HR-koppelingen wil regelen. In deze training, die wordt gegeven in ons moderne kantoor, leer je van onze happy professionals alle ins- en outs van het koppelingenplatform.

Ga naar de kalender voor overzicht van de eerst volgende trainingen
Of neem contact met ons op. Wij willen ook contact met jou!
📱 073 615 9950 | ✉️ xpertacademy@othersideatwork.nl 

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!