support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

Otherside at Work Trainingen

Word een Xpert met de Xpert Suite

Lees verder

Wanneer duidelijk is dat de Xpert Suite jouw systeem is voor de toekomst, gaat er een projectteam aan de slag met het implementatietraject. We leveren ons platform in eerste instantie met een basisinrichting en standaardfunctionaliteiten. Het projectteam kijkt in dit traject vervolgens samen met jou hoe de Xpert Suite optimaal kan worden ingericht voor jouw organisatie, voor nu en in de toekomst. Ook kijken we met je mee hoe de XS gekoppeld kan worden met andere systemen en/of ketenpartners en hoe de historische data kan worden overgezet.  

Vaak moeten er gegevens uit andere systemen worden gemigreerd of zijn er koppelingen nodig zodat de Xpert Suite optimaal kan worden gebruikt door de professionals in jouw organisatie. We helpen je daarnaast ook met effectieve rapportages. Hierbij kijken we samen hoe de Xpert Suite kan bijdragen aan het realiseren van organisatiedoelen, zoals het reduceren van verzuim of het verbeteren van duurzame inzetbaarheid. Na afronding van het implementatietraject komt de Xpert Suite onder het beheer van één of meer functioneel beheerders.

Functioneel beheer Xpert Suite
De Xpert Suite is vrijwel volledig zonder hulp van de Otherside at Work professionals te beheren. Hiervoor kunnen één of meer functioneel beheerders door jou worden aangesteld. Een functioneel beheerder kan bijvoorbeeld protocollen, standaard brieven en autorisaties aanpassen, maar ook gebruikers, workflows en inzichten aanmaken. In onze XS Beheertraining leer je als functioneel beheerder precies wat er allemaal mogelijk is met de Xpert Suite en hoe je dat zelf kan doen! 

Liever niet in eigen beheer? Het functionele beheer van de Xpert Suite is ook als dienst af te nemen bij Otherside at Work. Dit houdt in dat wij de aanpassingen en inrichtingen in het systeem verzorgen en dat jij als gebruiker alleen maar je wensen hoeft door te geven aan ons. Dit is een goede optie wanneer jouw organisatie bijvoorbeeld geen ruimte heeft om het functioneel beheer van Xpert Suite zelf onder te brengen.

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Utopialaan 36, gebouw C
5232 CE 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 - 61 59 950
Xpert Desk
Tel: 073 - 61 59 999
Download onze brochure
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Maak nu een afspraak!