support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
nederlands
Een betrouwbare schade- & polisadministratie

De Xpert Suite biedt de mogelijkheid om een volledig betrouwbare schade- & polisadministratie op te bouwen voor volmachtkantoren en intermediairs.

Het vastleggen van de diverse inkomensverzekeringen (verzuim, WGA, WIA etc.) met de juiste dekkingen is zeer compleet en eenvoudig. Ook is er de mogelijkheid om een volledige subagenten- en tussenpersonenadministratie te voeren, zodat zichtbaar is welke werkgever via welke intermediair wordt bediend en welke polissen er zijn voor deze werkgever.

De module Polisregistratie biedt hiervoor de ideale oplossing voor volmachten en intermediairs.

Claimafhandeling

De schadelastbeheersingsprocessen zijn gekoppeld aan de verzekeringen die gelden. Hiermee kan met het instellen van de juiste verzekering ook direct het juiste dienstverleningsproces worden geactiveerd. De mutaties, en ook de claims, kunnen worden verwerkt. Eenvoudig kunnen schadelastrapportages worden gegenereerd en worden voorgelegd aan de werkgever. Hierbij wordt ook rekening gehouden met de dekkingen, wachtdagen en eventuele coulanceregelingen.

Naverrekening

De Xpert Suite ontwikkelt zich door tot een oplossing waarin ook naverrekening en prolongatie optimaal ondersteund worden voor volmachten en intermediairs.

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Utopialaan 36, gebouw C
5232 CE 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073-6159950
Xpert Desk
Tel: 073-6159950
Download onze brochure
Robert van Gils | Manager Sales & Marketing
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Maak nu een afspraak!