support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Verzuimsysteem

In één verzuimsysteem werken medewerker, leidinggevende, HR, casemanager, bedrijfsarts en andere interventionisten samen. Xpert Suite biedt voor werkgevers, dienstverleners, schadelastbeheersers, volmachten en verzekeraars dé oplossing voor optimale verzuimbegeleiding.

De uitvoering van verzuimbegeleiding draait niet alleen om de uitvoering van wettelijk verplichte taken. Of je nu werkgever of dienstverlener bent, je wilt over de mogelijkheden beschikken de eigen verzuimaanpak op unieke wijze in te richten. Otherside at Work ontwikkelde Xpert Suite met precies dat doel en biedt tegelijkertijd heel veel meer!

Vraag hier je demo aan!

Integraal

Wens je volledige controle op het bedrijfsgezondheidsbeleid, dan is een integrale benadering een must. Xpert Suite biedt een integrale oplossing van Preventie, Loondoorbetaling (WVP), Ziektewet en WGA, waarbij een dossier 12 jaar gevolgd kan worden. Hierdoor behoud je goed overzicht op een dossier en kan je eenvoudig belangrijke zaken terugvinden.

Xpert Suite biedt oplossingen voor:

  • WGA en Ziektewet
  • Arbo & Interventies
  • SV-regelingen
  • Bedrijfsvoering
Variatie

Xpert Suite biedt eindeloze variatie bij het inrichten van beleid, bijbehorende uitvoeringsprotocollen, documenten, formulieren, activiteiten, taken, functies, verantwoordelijkheden, rollen en rechten. Met Xpert Suite varieer je gemakkelijk in je aanpak binnen één organisatie! Hierdoor ben je altijd aan het stuur en heb je altijd actueel inzicht bij de uitvoering van het casemanagement.

Gemak en zekerheid

Een verzuimsysteem biedt vele voordelen. Zo neemt Xpert Suite je veel werk uit handen. Je hoeft bijvoorbeeld niet zelf bij te houden of het verzuimvolgsysteem nog werkt volgens de laatste wet- en regelgeving. Dat doen wij voor jou! En dat geldt trouwens ook voor het up-to-date houden van UWV-documenten. Wil je eigen documenten gebruiken? Dat kan natuurlijk ook! Wij zorgen ervoor dat jouw eigen documenten gebruikt kunnen worden binnen het systeem. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uitnodigingsbrieven of jouw eigen ontwikkelde plan van aanpak of gespreksverslag.

Rapportage

Om te kunnen sturen op kosten en risico’s is een goede rapportage essentieel. Bij het kiezen van het beste verzuimsysteem voor jouw organisatie, is het daarom belangrijk dat jij precies weet welke data je hierin terug wilt zien. Zo kun je beoordelen of de software die kiest hier ook in voorziet.

Naast reguliere verzuim-rapportages - waarin onder meer percentages en frequenties staan - biedt Xpert Suite je ook compliance- en procesrapportages. Daarmee minimaliseer je de risico’s op loonsancties en krijg je inzichtelijk of iedere stakeholder in het proces (leidinggevende, casemanager, bedrijfsarts etc.) zijn/haar taken tijdig uitvoert. Met een paar drukken op de knop krijg je inzicht in de kosten en de schadelast, eventueel gekoppeld aan de verzekeringspolis. Hierdoor kun je de betrokken stakeholders uitermate goed adviseren en informeren.

Waar de rapportages stoppen, kun je verder met onze Analytics!

Modulaire opbouw

Het is mogelijk om het verzuimsysteem met verschillende modules uit te breiden. Xpert Suite wordt geleverd met een basisinrichting en basismodules. Soms is dat niet genoeg en wil je meer. Dat kan bij Otherside at Work!
Wij hebben handige applicaties ontwikkeld die als losse modules gemakkelijk in het platform geïntegreerd kunnen worden. De ontwikkelingen staan natuurlijk nooit stil en de markt is altijd in beweging. Dus ook wij blijven ontwikkelen en dat doen we samen met onze klanten!

Bekijk onze modules en zie wat er nu mogelijk is.

Integratie

Otherside at Work biedt een verzuimsysteem dat geïntegreerd wordt in jouw IT-landschap. Xpert Suite biedt een zeer modern koppelplatform verrijkt met krachtige API’s. Als geen ander beseffen wij dat een goed werkende applicatie veel kopzorgen wegneemt. Onze technologie bevordert kwalitatieve goede samenwerking en versterkt het partnership tussen dienstverlener en werkgever. Daarnaast voer je met de XS Verzuim app ziek- en betermeldingen snel door via je telefoon en heb je de verzuimgegevens altijd bij de hand. 

Kijk voor meer informatie bij Integratie.

Veilig werken

Als je werkt met privacygevoelige informatie mag het nooit misgaan. Die gegevens moeten veilig opgeborgen zijn. Één ding is zeker: als je werkt met Xpert Suite, voldoe je aan de hoogste veiligheidsstandaarden.

Kijk voor meer informatie bij Security.

Xpert Suite geeft je diverse mogelijkheden om anders en slimmer om te gaan met verzuimbegeleiding. Benieuwd hoe? Bekijk onze modules, meld je aan voor onze webinars of plan een (digitaal) bakkie met ons! ☕

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!