support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

Otherside at Work levert software waarin persoonlijke gegevens worden opgeslagen. Iedereen, dus ook de betrokkene, mag er vanuit gaan dat wij zorgvuldig met zijn of haar persoonsgegevens omgaan.

Wij zijn ISO 27001  en NEN7510 gecertificeerd en bezitten tevens een SOC2 verklaring.

Onze software en jouw data worden gehost in drie fysieke datacenters in Nederland. Uiteraard voldoen ook deze datacenters aan de hoogste beveiligingseisen.

Voor ons is informatiebeveiliging een kernpunt in onze dienstverlening en bedrijfsvoering.

Datakluis

Het delen van persoonsgegevens door werkgevers met dienstverleners is uitsluitend toegestaan als er sprake is van doelmatigheid.

De Autoriteit Persoonsgegevens heeft scherpe kaders gesteld, in het bijzonder voor de uitwisseling van NAW- & BSN-gegevens tussen werkgevers en (arbo)dienstverleners.

Met de Datakluis wordt de verwerking van personeelsgegevens gefaciliteerd voor de werkgever. In een beveiligde kluis kan eenvoudig deze data worden gedeeld op zowel geanonimiseerd als niet-geanonimiseerd niveau met ketenpartners in de sociale zekerheid, indien er sprake is van doelmatigheid (AVG).

LET OP: deze dienst wordt uitsluitend rechtstreeks door Otherside at Work geleverd aan werkgevers, niet aan verzuimdienstverleners. De Datakluis heeft standaard integraties met alle arbodiensten die met Xpert Suite werken.
 

Productkenmerken

 

  • Werkgevers kunnen medewerkers blijven vastleggen in hun eigen Datakluis en voorzien van essentiële gegevens. Zowel handmatig als geautomatiseerd
  • Voor dienstverleners: inzicht in aantal werknemers, FTE, afdelingen en functies (zonder persoonsgegevens) voor statistieken middels gepseudonimiseerde data
  • Verzuim melden blijft kinderlijk eenvoudig voor werkgevers
  • Gekoppeld aan de Xpert Suite voor dienstverleners
  • De Datakluis voldoet aan de allerhoogste veiligheids- en privacy-eisen conform AVG
     

Nieuwsgierig naar wat we nog meer doen aan security & privacy?

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!