support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

actualiteiten

de meest recente nieuwsitems en events
10-11-2021
Nieuws

Hoe zet je je bedrijfsartsen efficiënt in?

Als arbodienst moet je steeds creatiever zijn om je bedrijfsartsen efficiënt in te zetten. Enerzijds door een verhoogde vraag, anderzijds door een toenemend tekort van bedrijfsartsen. Taakdelegatie biedt bij uitstek de mogelijkheid bedrijfsartsen efficiënt in te zetten. Want werken met taakdelegatie zal over het algemeen tot gerichte inzet van de bedrijfsarts leiden. Het goede is dat het uitgangspunt hierbij niet de besparing is op de korte termijn, maar een efficiëntere invulling van de verzuimbegeleiding. Hierbij worden geen concessies aan de kwaliteit van het totale proces gedaan. Daarbij is een postitief bij-effect dat je als arbodienst uiteindelijk kostenefficiënt en marktconform kunt gaan werken. Als dat geen win-win is…!

03-11-2021
Nieuws

Welke systemen koppel jij?

Als je met een verzuimsysteem werkt heb je vaak te maken met data uit verschillende systemen. Bijvoorbeeld data uit een CRM-, HR- of finance-systeem. Of misschien heb je wel software van een derde partij die bepaalde dienstverlening van jullie overneemt. Zet jij deze gegevens nu handmatig over naar je verzuimsysteem? Dat kost veel tijd en mag ook niet volgens de AVG. Of je nu al een systeem hebt, of je bent je aan het oriënteren voor een nieuw systeem; het is belangrijk goed na te denken over het koppelen van je verzuimsysteem.

27-10-2021
Nieuws

Datagedreven werken

5 tips om datagedreven te werken met een verzuimsysteem. Sinds de komst van verzuimsystemen is verzuimbegeleiding efficiënter geworden. Enerzijds maakt het de begeleiding tastbaarder, omdat een verzuimsysteem je helpt om consequent en gestructureerd de benodigde (wettelijke) stappen te doorlopen. Anderzijds maakt een verzuimsysteem het makkelijker om data te verzamelen, zodat je kunt analyseren en je proces verbeteren. Dit geeft je de mogelijkheid om verzuimende medewerkers steeds beter te begeleiden en zelfs te voorkomen. Datagedreven werken dus. Dingen doen op basis van onderzoek en analyses. Dit is alleen niet zomaar even een a-b-c’tje, want er zijn ontzettend veel factoren die een rol kunnen spelen in verzuim. In dit artikel geven we je een aantal tips over hoe je datagedreven kunt werken met je verzuimsysteem.

15-10-2021
Nieuws

Unieke softwarekoppeling met UWV

Als eerste en enige softwareleverancier in Nederland hebben wij de wettelijke communicatie met het UWV rondom verzuim optimaal gedigitaliseerd en geautomatiseerd. De Xpert Suite faciliteert al enige tijd het digitaal melden van bijvoorbeeld (langdurig) verzuim of (deel)herstel. Vanaf nu heb je ook de mogelijkheid om diverse UWV-documenten (beslissingen) geautomatiseerd te downloaden vanuit het UWV Werkgeverportaal en direct aan het juiste werkgever- of werknemerdossier te laten toevoegen.

13-09-2021
Nieuws

We verhogen de continuïteit van de XS!

We zien bij onze klanten dat de Xpert Suite steeds meer wordt ingezet voor de ondersteuning van primaire bedrijfsprocessen. Continuïteit van de Xpert Suite is daarom van essentieel belang. Vanuit Otherside at Work hebben we hiervoor de afgelopen jaren al heel veel maatregelen getroffen, maar onze ambities en klanteisen gaan verder en wij groeien hierin mee. Zoals eerder aangekondigd wordt de hosting omgeving gemigreerd naar een High Available Private Cloud, maar nu hebben we ook onze business continuïteit verder geborgd door onze Escrow-regeling uit te breiden.

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Utopialaan 36, gebouw C
5232 CE 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 - 61 59 950
Xpert Desk
Tel: 073 - 61 59 999
Download onze brochure
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Maak nu een afspraak!