support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Sociale zekerheid steeds complexer

Het speelveld van de sociale zekerheid, en de hierbij horende SV-regelingen, wordt steeds complexer. Hoe blijf je dan in control?

Otherside at Work heeft vrijwel alle relevante SV-regelingen opgenomen in Xpert Suite. De ondersteuning die Xpert Suite biedt, is niet alleen gericht op het uitvoeren van de juiste processen, maar ook op de financiële verwerking van de SV-regelingen.

Wist u dat ca. 1 tot 2% van de SV-loonsom bespaard kan worden met het benutten van de juiste SV-regelingen?

Het gaat helaas toch vaak fout. De door de UWV vastgestelde uitkeringen zijn onjuist, vangnetgelden worden niet aangevraagd en/of het loonkostenvoordeel wordt niet benut.

Integraal oplossen

Met Xpert Suite bieden we een integrale oplossing voor private uitvoerders van sociale zekerheid en voor Eigen Risicodragers WGA / Ziektewet en WW.

Het uitvragen van No Risk en benutten van LKV wordt volautomatisch ondersteund. In plaats van administratief complexe processen - met als resultaat dat de registratie niet op orde is - leun je achterover en wordt de administratie correct uitgevraagd, gevuld en bijgewerkt.

Op basis van deze correcte administratie wordt de juiste procesondersteuning geboden voor het aanvragen van vangnetuitkeringen en begeleiden van medewerkers in de WGA en Ziektewet (en eventueel WW).

Met de module XS Financial Control worden alle daglonen en aanvullingen correct doorgerekend. Hierbij wordt ook rekening gehouden met specifieke CAO-afspraken en de bekende 'compensation & benefits'-afspraken in de organisatie. Ook de financieel directeur wordt blij van Xpert Suite, want alle kosten worden op de juiste wijze gejournaliseerd naar de juiste loonjournaalposten in het financiële systeem.

Kortom, ben je private uitvoerder van de sociale zekerheid of Eigen Risicodragende werkgever? Dan is Xpert Suite de ideale oplossing voor jou!

Bekijk hier het SV webinar terug & get in control!

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!