support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
nederlands

Ons plan

Het is ons ultieme doel om met ons softwareplatform een ecosysteem te creëren dat een bijdrage levert aan veerkrachtige werknemers en daarmee het duurzame succes van organisaties.

Lees verder

Waar we in geloven

Vitale, gemotiveerde en wendbare werknemers maken het verschil voor zichzelf én voor anderen. Niet alleen nu en over vijf jaar, maar een heel leven lang.
 

Lees verder

Wij zijn Otherside at Work. Al sinds 2003 ontwikkelen we cloud software om werknemers en organisaties te ondersteunen. Waar we ooit zijn begonnen als Empirion, met een systeem om verzuimregistratie te optimaliseren, werken we nu met een modulair, onafhankelijk en veilig softwareplatform voor alles rondom bedrijfsgezondheid, sociale zekerheid en duurzame inzetbaarheid.

Waarom?
Omdat we geloven dat vitale, gemotiveerde en veerkrachtige werknemers het beste uit zichzelf halen. En voor iedere organisatie geldt: werknemers zijn bepalend voor succes. Maar ook omdat wetgeving, verschillende partijen en uiteenlopende belangen een dynamisch speelveld creëren rondom een werknemer. Daarom creëren wij een softwareplatform die werknemers ondersteunt, organisaties grip geeft en ketenpartners verbindt.

Net als de mensen waarvoor we software maken, willen we ook op onze eigen werkvloer dat iedereen zijn krachten kan benutten. Dit doen we door ieder individu ruimte te geven om zich te ontwikkelen en met plezier te werken. Maar ook door een klimaat te stimuleren waarin iedereen open en eerlijk kan zijn. Zo geven we elkaar het vertrouwen en helpen we elkaar om het maximale uit elkaar te halen vanuit een goede balans tussen professional en mens.

En zo gaan we ook om met onze klanten en partners. Want niet alleen wij, maar iedere organisatie wil haar werknemers duurzaam inzetbaar houden. Maar, ook iedere organisatie heeft haar eigen, unieke vraagstuk. Daarom kijken we samen hoe we een systeem kunnen creëren dat werkt voor jouw organisatie en jouw werknemers. Hoe het jullie happy kan maken. 

Ook het ontwikkelen van onze software doen we het liefst samen met onze partners en klanten. We houden bijvoorbeeld user group- en design sessies, waarbij we onze eigen visie combineren met de wensen van verschillende gebruikers. Zo maken we onze software samen beter. Door co-creatie. Daarbij zien we winst als een versneller voor innovatie en het creëren van grotere toegevoegde waarde, niet voor het spekken van aandeelhouders. Daarom geloven we in Fair Priced Technology. Dit stelt ons in staat om onze software elke dag te verbeteren en om vooruit te blijven kijken. Niet naar wat jij van ons vraagt, maar naar wat jij echt wilt en nodig hebt.

Investeer je in ons? 
Dan investeer je niet in software, maar in een duurzame oplossing die klaar is voor de toekomst. Wat nou, middelmaat!?

Position papers

For happy professionals
Position Paper

Mijn gezondheid, mijn dossier!

Meepraten over en actief deelnemen aan de eigen re-integratie en....

download position paper

Events

Join the events!

Ook dit jaar organiseren wij weer verschillende events. Middels deze uitnodiging informeren wij u over de verschillende programma's.

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Utopialaan 36, gebouw C
5232 CE 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 - 61 59 950
Xpert Desk
Tel: 073 - 61 59 950
Download onze brochure
Robert van Gils | Salesmanager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Maak nu een afspraak!