support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

what's new?

We maken heel wat mee bij Otherside at Work...

Ga naar het laatste nieuws

Wat we doen

En waarom we dat iedere dag weer doen.
 

De Otherside missie en visie

Wij zijn Otherside at Work. Al sinds 2003 ontwikkelen we cloud software om werknemers en organisaties te ondersteunen. Waar we ooit zijn begonnen als Empirion, met een systeem om verzuimregistratie te optimaliseren, werken we nu met een modulair, onafhankelijk en veilig softwareplatform voor alles rondom bedrijfsgezondheid, sociale zekerheid en duurzame inzetbaarheid.

Waarom?
Omdat we geloven dat vitale, gemotiveerde en veerkrachtige werknemers het beste uit zichzelf halen. En voor iedere organisatie geldt: werknemers zijn bepalend voor succes. Maar ook omdat wetgeving, verschillende partijen en uiteenlopende belangen een dynamisch speelveld creëren rondom een werknemer. Daarom creëren wij een softwareplatform die werknemers ondersteunt, organisaties grip geeft en ketenpartners verbindt.

Net als de mensen waarvoor we software maken, willen we ook op onze eigen werkvloer dat iedereen zijn krachten kan benutten. Dit doen we door ieder individu ruimte te geven om zich te ontwikkelen en met plezier te werken. Maar ook door een klimaat te stimuleren waarin iedereen open en eerlijk kan zijn. Zo geven we elkaar het vertrouwen en helpen we elkaar om het maximale uit elkaar te halen vanuit een goede balans tussen professional en mens.

En zo gaan we ook om met onze klanten en partners. Want niet alleen wij, maar iedere organisatie wil haar werknemers duurzaam inzetbaar houden. Maar, ook iedere organisatie heeft haar eigen, unieke vraagstuk. Daarom kijken we samen hoe we een systeem kunnen creëren dat werkt voor jouw organisatie en jouw werknemers. Hoe het jullie happy kan maken. 

Ook het ontwikkelen van onze software doen we het liefst samen met onze partners en klanten. We houden bijvoorbeeld user group- en design sessies, waarbij we onze eigen visie combineren met de wensen van verschillende gebruikers. Zo maken we onze software samen beter. Door co-creatie. Daarbij zien we winst als een versneller voor innovatie en het creëren van grotere toegevoegde waarde, niet voor het spekken van aandeelhouders. Daarom geloven we in Fair Priced Technology. Dit stelt ons in staat om onze software elke dag te verbeteren en om vooruit te blijven kijken. Niet naar wat jij van ons vraagt, maar naar wat jij echt wilt en nodig hebt.

Investeer je in ons? 
Dan investeer je niet in software, maar in een duurzame oplossing die klaar is voor de toekomst. Wat nou, middelmaat!?

Misschien heb je al een beeld bij wie we zijn, maar we bereiden je toch graag even voor, voordat je bij ons binnenstapt. Of het nu gaat om een klant, werknemer of collega, voor ons is elke professional uniek. En zo behandelen we jou dus ook. Door oprechte aandacht voor het individu zorgen wij dat iedereen het beste haalt uit zichzelf en anderen. En we willen dat iedereen bij Otherside zichzelf kan zijn.

We vinden dat dit alleen kan in een open cultuur waarin ontwikkeling en (werk)plezier voorop staan. Een cultuur waarin alles bespreekbaar is en waarin iedereen even belangrijk is. Politieke spelletjes en eindeloos vergaderen? Niks voor ons. We hebben korte lijntjes en houden van actie. Altijd en overal. Met een focus op waarde toevoegen, duurzame oplossingen, snel inspelen op veranderingen en continu verbeteren. 

We zijn serieuze professionals, maar wel met een dikke vette knipoog. Zo houden we elkaar scherp en werken we met veel plezier samen.

Denk je dat jij het Otherside DNA hebt? Bewijs het ons! 

Events

Join the events!

Ook dit jaar organiseren wij weer verschillende events. Middels deze uitnodiging informeren wij u over de verschillende programma's.

User group Datastreams 25-09-2024 Omloop der Zevenheuvelen 2024 07-07-2024 complete agenda
07-07-2024
Event

Omloop der Zevenheuvelen 2024

We zijn dit jaar wederom hoofdsponsor van de jaarlijkse Omloop der Zevenheuvelen. Samen met onze partner profclub BEAT Cycling organiseren we zondag 7 juli toertochten van verschillende afstanden en een speciale ladiestour.  Lijkt het jou wat om eens samen met je team of collega's uit de branche een mooie rondje te fietsen door de bosrijke omgeving van Nijmegen? Tijdens deze toer fiets je een mooi rondje door het bos- en heuvelrijke Berg en Dal, bij Nijmegen. Er zijn verschillende niveaus en afstanden, waardoor je zelf kiest of je gaat voor een rustig rondje of voor wat meer uitdaging.

30-05-2024
Event

Otherside Xperience 2024

De wereld om ons heen verandert razendsnel. Technologie, globalisering en de gig economy schudden de arbeidsmarkt op. Wat betekent dit voor jou? Hoe houd je je organisatie gezond en vitaal in deze turbulente tijden? Op 30 mei 2024 vindt alweer de 5e editie van de Otherside Xperience plaats in de Verkadefabriek in ’s‑Hertogenbosch. De bedrijfsgezondheidszorg staat centraal en we kijken naar de toekomst met de focus op AI, duurzame inzetbaarheid en well-being.

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!