support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

Onze oplossingen

Alle oplossingen voor bedrijfsgezondheid & sociale zekerheid in 1 systeem.

Lees verder

Onze service

Wanneer je gebruik maakt van ons systeem, helpen we jou om er het maximale uit te halen!

Lees verder

Vitale, gemotiveerde en wendbare werknemers maken het verschil voor zichzelf én voor anderen. Niet alleen nu en over vijf jaar, maar een heel leven lang.

In een arbeidsmarkt die digitaliseert, maar waarin de mens de motor zal blijven, geloven wij dat aandacht, betrokkenheid en communicatie bepalend zijn voor trots, veerkracht en succes. Het is ons ultieme doel om met ons softwareplatform een ecosysteem te creëren dat een bijdrage levert aan veerkrachtige werknemers en daarmee het duurzame succes van organisaties.

Daarom gaan wij voor happy professionals. Bij onze partners. Bij onszelf. Bij alles waar we ons mee bemoeien. We staan dagelijks op met de vraag hoe we met ons softwareplatform en dienstverlening het werkende leven makkelijker kunnen maken. Hoe we jou als professional optimaal kunnen ondersteunen het beste uit jezelf te halen. Hoe we jou happy maken. Dat is volgens ons de andere kant van software. Dat is Otherside at Work. 

Hoe we dit vertalen naar onze software?

Dat doen we aan de hand van onze vijf pijlers!

  • Connected Together

De keten van duurzame inzetbaarheid bestaat uit verschillende partijen. Door samen te werken ontstaat een ecosysteem waarin elke partij waarde toevoegt om een professional vitaal, mobiel en happy te houden. Daarom zorgen wij dat ketenpartners makkelijk en veilig kunnen worden gekoppeld aan ons platform. Handig, toch?

  • Simply Engaged

We vinden dat software leuk en toegankelijk moet zijn. Daarom blijven we investeren in een eenvoudige en intuïtieve gebruikerservaring. Niet voor niets telt de Xpert Suite inmiddels ruim 100.000 unieke professionals met unieke wensen die dagelijks bezig zijn met de duurzame inzetbaarheid van ruim 2.7 miljoen werknemers. Daar zijn we best een beetje trots op.  

  • Freedom of Data

Meer inzicht in je werknemers stelt je in staat om duurzaam personeelsbeleid te voeren. Daarom maken we data eenvoudig toegankelijk. Zo kun je bijvoorbeeld zelf analyses draaien en relaties leggen met andere databronnen.

  • Suite & Secure

We hebben passie voor software en hart voor de mens. Privacy en informatiebeveiliging zijn bij ons dan ook essentiële thema’s. Daarom bieden we verschillende functionaliteiten aan waarmee alle informatie superveilig is en voldoet aan de AVG-richtlijnen. Want verrassingen zijn leuk, maar vaak niet als het om gaat om veiligheid. Meer weten over informatiebeveiliging?

  • No Code Rules

Iedere organisatie is anders en iedere situatie is anders. Forse groei, een corona-crisis, strategische veranderingen. Dit heeft impact op jouw beleid voor duurzame inzetbaarheid. Daarom werken onze techneuten er iedere dag opnieuw aan, dat je zonder onze hulp onze software wendbaar en snel kunt aanpassen aan jouw behoefte. Met simpele configuratie. Zonder ook maar één regel code.

Lees hier meer over onze oplossingen

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!