support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

Ons sponsorbeleid is gericht op initiatieven waarbij de kernbegrippen 'sportief', 'vitaal' en 'gepassioneerd' centraal staan. Passie en betrokkenheid zijn essentieel bij het beoefenen van sport. In een steeds meer digitale wereld is sport de uitlaatklep en sociale verrijking die de mens vitaal houdt.

Daarom geloven wij dat iemand zichzelf iedere keer opnieuw moet uitdagen om te streven naar het beste. Het beste als mens en als happy professional.

BEAT Cycling

Otherside is sinds begin 2022 partner van BEAT Cycling. De in 2016 opgerichte wielerploeg kent duizenden fanatieke wielerliefhebbers met renner die meerdere Nederlandse, Europese, wereld- en Olympische titels pakten. De samenwerking sluit aan bij de ambitie van Otherside om de activiteiten op de Europese markt uit te breiden, gezien het feit dat BEAT deelneemt aan veel wedstrijden in België en een drietal Belgische renners in dienst heeft. 

Diederik Benders, CEO van Otherside: “de innovatieve ambitie van BEAT in de wielersport, de kernwaarden van waaruit zij het maximale resultaat willen bereiken en de populariteit van de wielersport in onze doelgroep, maken dat het sponsorschap uitstekend past bij ons. Wielrennen zit in ons DNA en zal ook steeds meer zichtbaar worden in onze communicatie. Zo gaan we aan de slag om samen met BEAT events te organiseren voor onze klanten, medewerkers en relaties."

www.beatcycling.cc

Omloop der Zevenheuvelen

Het unieke aan dit wielerevenement is dat het bestaat uit een wielerwedstrijd en toertocht. Het evenement is inclusief bedrijvenmarkt en horecaplein met grote beeldschermen om de Tour de France te kunnen volgen; omgedoopt tot Village Départ. Met een wedstijdparcours van ruim 10 kilometer en 120 hoogtemeters per ronde, bestaande uit mooie brede wegen door het prachtige landschap rondom Berg en Dal en Groesbeek (bij Nijmegen), biedt De Omloop der Zevenheuvelen een unieke wedstrijd voor de Nederlandse wielrenner.
De passie van de organisatoren, die dit evenement in 2017 voor het eerst organiseerden, is aanstekelijk en is een voorbeeld van hoe happy professionals muren kunnen doorbreken en resultaten kunnen boeken.

www.omloopderzevenheuvelen.nl

Lotte Koopmans

Lotte is een WK mountainbikester en daarnaast is ze ook nog arts in het Maasziekenhuis. Ze combineert dus topsport met een verantwoordelijke baan als arts in het ziekenhuis. Vanaf 2020 is Lotte ambassadeur voor Otherside at Work. Want topsport is een spiegel voor het leven en je kan het bijna een-op-een naast een verantwoordelijke fulltimebaan leggen. Hierover zal Lotte gaan schrijven op onze website en ze zal aanwezig zijn bij de Omloop der Zevenheuvelen.

https://www.knwu.nl/profiel/bfb7b0caf42bddbd72e2ed2b57e4d248

NSWV Mercurius

De Nijmeegse Studenten Wielervereniging Mercurius heeft een bijzondere positie voor Otherside at Work. Roel van der Sanden en Diederik Benders (de eigenaren van Otherside at Work) hebben in 2001 deze wielervereniging opgericht. Dit is voor hen de eerste stap richting het ondernemerschap geweest, die in 2005 resulteerde in de betrokkenheid bij Otherside at Work.
Met meer dan 100 leden is NSWV Mercurius nog steeds een vereniging vol passie, vitaliteit en sportiviteit.

www.nswv-mercurius.nl

 

 

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!