support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

Ons sponsorbeleid is gericht op initiatieven waarbij de kernbegrippen 'sportief', 'vitaal' en 'gepassioneerd' centraal staan. Passie en betrokkenheid zijn essentieel bij het beoefenen van sport. In een steeds meer digitale wereld is sport de uitlaatklep en sociale verrijking die de mens vitaal houdt.

Daarom geloven wij dat iemand zichzelf iedere keer opnieuw moet uitdagen om te streven naar het beste. Het beste als mens en als happy professional.

BEAT Cycling

Otherside is sinds begin 2022 partner van BEAT Cycling. De in 2016 opgerichte wielerploeg kent duizenden fanatieke wielerliefhebbers met renner die meerdere Nederlandse, Europese, wereld- en Olympische titels pakten. De samenwerking sluit aan bij de ambitie van Otherside om de activiteiten op de Europese markt uit te breiden, gezien het feit dat BEAT deelneemt aan veel wedstrijden in België en een drietal Belgische renners in dienst heeft. 

Diederik Benders, CEO van Otherside: “de innovatieve ambitie van BEAT in de wielersport, de kernwaarden van waaruit zij het maximale resultaat willen bereiken en de populariteit van de wielersport in onze doelgroep, maken dat het sponsorschap uitstekend past bij ons. Wielrennen zit in ons DNA en zal ook steeds meer zichtbaar worden in onze communicatie. Zo gaan we aan de slag om samen met BEAT events te organiseren voor onze klanten, medewerkers en relaties."

www.beatcycling.cc

Omloop der Zevenheuvelen

Het unieke aan dit wielerevenement is dat het bestaat uit een wielerwedstrijd en toertocht. Het evenement is inclusief bedrijvenmarkt en horecaplein met grote beeldschermen om de Tour de France te kunnen volgen; omgedoopt tot Village Départ. Met een wedstijdparcours van ruim 10 kilometer en 120 hoogtemeters per ronde, bestaande uit mooie brede wegen door het prachtige landschap rondom Berg en Dal en Groesbeek (bij Nijmegen), biedt De Omloop der Zevenheuvelen een unieke wedstrijd voor de Nederlandse wielrenner.

Otherside-CEO Diederik en mede-organisator Joost over dit evenement

De passie van de organisatoren, die dit evenement in 2017 voor het eerst organiseerden, is aanstekelijk en is een voorbeeld van hoe happy professionals muren kunnen doorbreken en resultaten kunnen boeken.

www.omloopderzevenheuvelen.nl

Dean van Kooij

Stel je voor: je bent 16 en plotseling verandert je leven door een fietsongeluk, waardoor je je linkerarm niet meer kunt gebruiken en je vervolgens moet ontdekken wat je nog wel kunt. Dit was de harde realiteit voor Dean Van Kooij in 2019.

Maar wat een comeback heeft hij gemaakt! Tijdens een kennismakingsdag voor paralympische sporten viel hij op tijdens het skaten en dat was de eerste stap richting een totaal nieuwe sportcarrière. Met wilskracht en harde training heeft Dean zich ontwikkeld tot een top snowboarder. Hij behaalde onlangs de derde plaats op het wereldkampioenschap.

Dean richt zich nu op een ambitieus doel: de Paralympische Spelen van 2026. Wij zijn mega trots om hem hierbij te ondersteunen! Wil je meer weten over Dean, of wil je hem een keer real life zien boarden? Check zijn website: 

www.deanvankooij.rocks/over-dean

NSWV Mercurius

De Nijmeegse Studenten Wielervereniging Mercurius heeft een bijzondere positie voor Otherside at Work. Roel van der Sanden en Diederik Benders (de eigenaren van Otherside at Work) hebben in 2001 deze wielervereniging opgericht. Dit is voor hen de eerste stap richting het ondernemerschap geweest, die in 2005 resulteerde in de betrokkenheid bij Otherside at Work. Met meer dan 100 leden is NSWV Mercurius nog steeds een vereniging vol passie, vitaliteit en sportiviteit.

www.nswv-mercurius.nl

City Glowloop Den Bosch

Een kleurrijk, sportief én fun event in het hartje van Den Bosch. Als echte Bossche organisatie voelen we ons nauw verbonden met onze lokale gemeenschap, en daarom kunnen we niet wachten om ons aan te sluiten bij dit toffe event. Een funrun voor echt iedereen! Waarom we ons als partner hebben verbonden aan de Glowloop? Omdat we geloven in het belang van verbinding en streven naar een gezonde levensstijl waarmee we het welzijn van onze medewerkers bevorderen van welzijn. En de Glowloop is daarvoor perfect! Het is een uitstekende gelegenheid voor onze medewerkers om elkaar buiten de werkomgeving te ontmoeten, een kans om samen plezier te maken, maar ook om ons steentje bij te dragen aan een belangrijk doel.

We zijn trots om de Move The Brain Foundation te steunen, een organisatie die zich inzet voor mensen die getroffen zijn door hersenletsel en die zich richt op het verbeteren van hun kwaliteit van leven. Door deel te nemen aan dit evenement, moedigen we niet alleen onze medewerkers aan om actief te zijn en deel te nemen aan een leuke en gezonde activiteit, maar dragen we ook bij aan een goed doel die een positieve impact heeft op mensenlevens. We kijken uit naar een succesvolle en gezellige Glowloop 2024!

City Glowloop Den Bosch

Vestingloop Den Bosch

Vanaf dit jaar is Otherside Software de trotse vitaliteitspartner van de KidsRun. Otherside Software sponsort de Vestingloop omdat we geloven in het bevorderen van vitaliteit en het stimuleren van een gezonde levensstijl onder onze medewerkers. Door sportieve evenementen te ondersteunen, moedigen we een actieve levensstijl aan en streven we naar duurzame vitale inzetbare medewerkers.

En dat is nog niet alles! Door deel te nemen aan Vestingloop 2024 steun je ook een goed doel, namelijk Stichting 'Heb hart voor longen'. Deze stichting zet zich in voor mensen die lijden aan de zeer ernstige ziekte pulmonale hypertensie. Door mee te doen aan de Vestingloop draag je bij aan het verbeteren van hun levens en help je om bewustzijn te creëren voor dit belangrijke gezondheidsprobleem.

Vestingloop 's-Hertogenbosch

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9950
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Business Development Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!