support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
nederlands

Ons sponsorbeleid is gericht op initiatieven waarbij de kernbegrippen 'sportief', 'vitaal' en 'gepassioneerd' centraal staan. Passie en betrokkenheid zijn essentieel bij het beoefenen van sport. In een steeds meer digitale wereld is sport de uitlaatklep en sociale verrijking die de mens vitaal houdt.

Daarom geloven wij dat iemand zichzelf iedere keer opnieuw moet uitdagen om te streven naar het beste. Het beste als mens en als happy professional.

Omloop der Zevenheuvelen

Het unieke aan dit wielerevenement is dat het bestaat uit een wielerwedstrijd en toertocht. Het evenement is inclusief bedrijvenmarkt en horecaplein met grote beeldschermen om de Tour de France te kunnen volgen; omgedoopt tot Village Départ. Met een wedstijdparcours van ruim 10 kilometer en 120 hoogtemeters per ronde, bestaande uit mooie brede wegen door het prachtige landschap rondom Berg en Dal en Groesbeek (bij Nijmegen), biedt De Omloop der Zevenheuvelen een unieke wedstrijd voor de Nederlandse wielrenner.
De passie van de organisatoren, die dit evenement in 2017 voor het eerst organiseerden, is aanstekelijk en is een voorbeeld van hoe happy professionals muren kunnen doorbreken en resultaten kunnen boeken.

www.omloopderzevenheuvelen.nl

Lotte Koopmans

Lotte is een WK mountainbikester en daarnaast is ze ook nog arts in het Maasziekenhuis. Ze combineert dus topsport met een verantwoordelijke baan als arts in het ziekenhuis. Vanaf 2020 is Lotte ambassadeur voor Otherside at Work. Want topsport is een spiegel voor het leven en je kan het bijna een-op-een naast een verantwoordelijke fulltimebaan leggen. Hierover zal Lotte gaan schrijven op onze website en ze zal aanwezig zijn bij de Omloop der Zevenheuvelen.

https://www.knwu.nl/profiel/bfb7b0caf42bddbd72e2ed2b57e4d248

Linda van Vliet

Linda is triathleet en guide voor parasporters op mondiaal niveau. Met haar wereldtitel (age group) op de crossduathlon in 2015 en de 2e plaats op de WK paratriathlon (als guide) in 2016 laat Linda zien dat passie en betrokkenheid hand in hand gaan. De passie voor de sport en de betrokkenheid bij de para-atleet geven ons de motivatie om haar te steunen om voor een nieuwe topprestatie te gaan.

http://lindavanvliet.nl

NSWV Mercurius

De Nijmeegse Studenten Wielervereniging Mercurius heeft een bijzondere positie voor Otherside at Work. Roel van der Sanden en Diederik Benders (de eigenaren van Otherside at Work) hebben in 2001 deze wielervereniging opgericht. Dit is voor hen de eerste stap richting het ondernemerschap geweest, die in 2005 resulteerde in de betrokkenheid bij Otherside at Work.
Met meer dan 100 leden is NSWV Mercurius nog steeds een vereniging vol passie, vitaliteit en sportiviteit.

www.nswv-mercurius.nl

 

 

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Utopialaan 36, gebouw C
5232 CE 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 - 61 59 950
Xpert Desk
Tel: 073 - 61 59 999
Download onze brochure
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Maak nu een afspraak!