support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Integrale benadering: ook Ziektewet en WGA

Xpert Suite bevat naast haar oplossingen voor Verzuim uiteraard ook een zeer complete WGA- en Ziektewet-module.

Door onze jarenlange ervaring met private uitvoerders van Ziektewet en WGA - en ook het ondersteunen van (zeer) grote ondernemingen in het uitvoeren van het Eigen Risicodragerschap - is Xpert Suite uitgerust met vele best practices. Onze bibliotheek met onder meer standaarden voor Beroep & Bezwaar, Herbeoordelingen en maatregelen - zoals het stopzetten van de ZW-uitkering - geeft jouw organisatie de mogelijkheid om direct te starten met een adequate begeleiding van WGA'ers en medewerkers in de Ziektewet (ongeacht het soort contract; uitzendbeding, oproepkracht, tijdelijk personeel etc.).

Tegelijkertijd weten wij heel goed dat niet elke organisatie hetzelfde is. Wil je daarom liever een specifieke aanpak die aansluit bij jullie DNA? Geen probleem, dan kun je dat zelf inrichten met de bijbehorende documenten, formulieren (XS Forms), functies, verantwoordelijkheden, taken, activiteiten en rollen.

Zelf daglonen en aanvullingen berekenen!

Door onze optimale koppeling met het UWV worden relevante meldingen automatisch doorgegeven aan het UWV. De kosten-batenanalyses voor interventies worden niet alleen uitgevoerd op basis van de kengetallen voor verzuimtrajecten in de loondoorbetalingsperiode, maar ook voor de WGA- en/of Ziektewetperiode.

De module XS Financial Control gaat nog een stap verder. Bereken nu zelf de daglonen en aanvullingsuitkeringen rekeninghoudend met CAO-afspraken en specifieke looncomponenten en controleer de beschikkingen van het UWV! Klopt het niet? Maak direct bezwaar. Alle kosten kunnen direct gejournaliseerd worden naar de juiste loonjournaalposten in het financiële systeem.

Xpert Suite geeft je diverse mogelijkheden om anders en slimmer om te gaan met verzuimbegeleiding. Benieuwd hoe? Bekijk onze modules, meld je aan voor onze webinars of plan een (digitaal) bakkie met ons! ☕

Voor de professional die vanuit huis werkte, waarvan de trouwe viervoeter nét op dat moment een blokje om moest. Voor de degene die wel mee wilde kijken, maar het niet in de overvolle agenda gepropt kreeg. Of gewoon voor degene die nu mega nieuwsgierig is: kijk hier het WGA Webinar en ZW/ERD Webinar terug! 

  

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9950
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Business Development Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!