support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

In de uitzendbranche is grip hebben op marges, verzuim en arbeidsongeschiktheid van groot belang. Daarom is het zaak om hier inzicht in te hebben.

Een complexe administratie zonder overzicht maakt dit niet makkelijker. Door de druk op de marges en de steeds krapper wordende arbeidsmarkt doen steeds meer uitzend- en payroll bureaus de uitvoering van verzuim en arbeidsongeschiktheid steeds vaker zelf in de Xpert Suite. Het resultaat? Een verhoogde binding met de medewerkers én lagere kosten. De voordelen:

  • De gehele ABU/NBBU-fasering ingeregeld, met óf zonder uitzendbeding
  • Standaard UWV-beslissingenadministratie, net als protocollen voor bezwaar/beroep en waarschuwingen/sancties
  • Uitvoeringsprotocollen per werknemersgroep die snel te wisselen zijn (bv. een WULBZ omzetten naar een ZW-ERD dossier)
  • Dagloonberekeningen voor het vaststellen van uitkeringen
  • UWV-koppeling voor snel en efficiënt doorzetten van berichten en het ontvangen van ZW-beslissingen

Bekijk hier hoe de Xpert Suite FlexFamily Vitaal! helpt bij een zorgvuldige begeleiding van werknemers.

Meer weten over wat Xpert Suite voor de uitzendbranche kan betekenen? Plan een (digitaal) bakkie met ons! ☕

 

"XS geeft ons alle ruimte om onze eigen ziektewetprocessen in te richten, en houdt hierbij rekening met de wettelijke verplichtingen. Dat is voor ons de perfecte combinatie. Iedere betrokkene kan hierdoor zelfstandig zijn of haar taken in een dossier uitvoeren.”

Kevin Verduyn, Risk & Compliance Analyst Verzuim bij Uitzendbureau Timing over ons... lees de case van Uitzendbureau Timing

Datagedreven werken

Sinds de komst van verzuimsystemen is verzuimbegeleiding efficiënter geworden. Enerzijds maakt het de begeleiding tastbaarder, omdat een verzuimsysteem je helpt om consequent en gestructureerd de benodigde (wettelijke) stappen te doorlopen. Anderzijds maakt een verzuimsysteem het makkelijker om data te verzamelen, zodat je kunt analyseren en je proces verbeteren. Dit geeft je de mogelijkheid om verzuimende medewerkers steeds beter te begeleiden en zelfs te voorkomen dat zij verzuimen.

Wij zijn al een tijdje bezig om datagedreven werken zo goed mogelijk te ondersteunen voor uitzend- en payrollbureaus. Zo komt Xpert Suite met een groot aantal standaard rapportages, beschikt de XS over datastreams om data te exporteren en ontwikkelden we de AI-gedreven modules XS CaseloadPredictor en XS AbsencePredictor in ons onderzoekslab Hyperlab.

 

Wil jij ook meer datagedreven werken maar weet je niet goed waar te beginnen?

Bekijk dan ons e-book Aan de slag met datagedreven werken. In deze uitgebreide guide leggen we je uit hoe je een goede basis legt om datagedreven te gaan werken en hoe je dit steeds verder kunt optimaliseren.

 

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!