support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

Als volmacht of verzekeraar binnen de arbeidsmarkt is het belangrijk dat inkomensverzekeringen (verzuim, WGA, WIA etc.) en claimafhandelingsprocedures duidelijk en volledig worden geregistreerd. Met de vele werkgevers, subagenten en tussenpersonen is een eenvoudige, maar waterdichte administratie key.

Met onze uitgebreide tools voor polis- en schadeadministratie en koppelingsmogelijkheden tussen betrokken partijen, is Xpert Suite ook voor volmachten de ideale ketenoplossing. Waarom zo ideaal? Niet alleen omdat alle tools aanwezig zijn voor een volledige registratie, administratie en afhandeling, maar juist omdat de koppelingen en gebruiksvriendelijkheid het zo simpel en betrouwbaar maken. En wat dacht je van snel inzicht in de schadelasten? Trends en ontwikkelingen inzien in rapportages? Het is allemaal mogelijk in de XS. Zo werk je efficiënt en met een systeem voor de toekomst. De voordelen:

  • Eenvoudig dashboard om je werkgevers digitaal te informeren
  • Complete polisregistratie en -administratie (Policies)
  • Procesuitvoering van claimverrekening op verzuim, WGA-, ZW- en WIA-verzekeringen
  • Pensioencommunicatie bij WIA-verzekeringen
  • Inzetbaar bij verschillende bij brancheloketten
  • Te koppelen met meerdere schadelastbeheerders
  • Digitale no-risk uitvraag aan werknemer
  • Eigen analyse-omgeving (DWH) met krachtige rapportages

 

Laat je inspireren door deze verhalen!

In onzekere tijden zoals nu is het zaak dat we samen werken, luisteren naar elkaar en elkaar helpen waar dat mogelijk is. Door de flexibiliteit van de XS (Portal) hebben we Nedasco enorm kunnen helpen. Marco Pos, Manager Sociale Zekerheid bij Nedasco, vertelt over de startportal coronavirus.

Samen met volmacht Alpina Group hebben we Xpert Suite doorontwikkeld. En daar zijn we natuurlijk heel trots op! Alpina Group wilde komen tot één geïntegreerd systeem voor inkomensverzekeringen en arbodienstverlening, deelnemers- en verzuimregistratie. Xpert Suite was hierop het antwoord! Xpert Suite maakt het voor hen nu mogelijk om processen op één centraal platform onder te brengen. Lees hier hoe dit is gegaan!

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9950
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Business Development Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!