support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

Arbo Triple One is een arbodienstverlener met haar specialisatie gericht op preventie en verzuimbegeleiding. Zeer succesvol helpt zij haar klanten, in 90% van de gevallen bestaande uit sociale werkplaatsen, aan een beheersbaar verzuimpercentage, adequate oordelen en snelle re-integratie. Met het enthousiaste team bedienen zij hun klanten al jaren met de Xpert Suite.

Arbo Triple One heeft als arbodienstverlener specifiek voor één van haar klanten de add-on XS Outbound UWV Notifications (UWV digitaal melden) geïmplementeerd. In dit geval heeft deze klant een flink aantal medewerkers binnen de no risk polis. Het UWV zegt hierover het volgende:

Meld uw werknemer ziek binnen 6 weken nadat hij ziek is geworden.

Let op: had u uw zieke werknemer nog niet ziek gemeld binnen de termijn van 6 weken? En is hij alweer beter? Dan doet u de ziekmelding gelijk met de betermelding én binnen 2 dagen nadat hij zich bij u beter heeft gemeld. 

'Om dergelijke medewerkers binnen die 2 dagen te kunnen melden bij het UWV, met de uiterste nauwkeurigheid die benodigd is in deze gevallen, maken wij sind begin 2020 gebruik van de add on XS Outbound UWV Notifications binnen de Xpert Suite voor deze specifieke klant', geeft Helma Vonk, senior consulent re-integratie, aan. Bovendien zorgt het gebruik voor dusdanige tijdswinst bij de casemanagers in het team van Arbo Triple One, dat zij meer tijd en aandacht aan de complexere cases van deze klant kunnen besteden.

Een snelle check van Carmen Ruska, casemanager, laat zien dat ze in totaal zo'n 15 á 20 meldingen per week doen bij het UWV. 'Niet verwonderlijk dat een andere klant ook interesse toont', aldus Joep van den Beuken, ICT medewerker bij Arbo Triple One.

Ook interesse in het digitaal melden bij het UWV in de Xpert Suite? Neem dan hier contact met ons op. We laten dan zo snel mogelijk wat van ons horen.

 

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9950
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Business Development Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!