support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

Met ruim 14.000 medewerkers in Nederland is ING in Nederland een toonaangevende werkgever als het gaat om haar werknemersbeleid. Met uiterst zorgvuldige protocollen, een perfecte samenwerking met hun arbodienst en zelfs een eigen wellbeing regisseur een voorbeeld voor vele bedrijven. 

Ondanks dit grote personeelsbestand kennen zij een laag ziekteverzuim onder hun medewerkers en zetten zij sterk in op preventie. Per dag maken zij zo'n 2 á 3 meldingen naar het UWV per dag van uiteenlopend karakter (ziek- en herstelmeldingen, 42e week meldingen, WAZO meldingen, vangnet regelingen etc.). 

De ervaren medewerkers van ING deden dit in vroegere tijden door eens per week een volle enveloppe met documenten per post te sturen, daarna deden ze dit via de portal bij het UWV zelf, maar al sinds de zomer van 2016 maken zij als een van de eersten gebruik van de add-on, XS Outbound UWV Notifications (UWV digitaal melden), die de Xpert Suite hen biedt. 

'De add-on zorgt bij ING voor enorme tijdswinst,  controleerbaarheid van de gedane meldingen, en bovendien word geen taak meer gemist' aldus Ben Vendrig. Janice Kolf, net als Ben in de functie van employee journey advisor sociale verzekeringen, vult aan: 'De grootste tijdswinst zit in het automatisch vullen en enkel nog hoeven te controleren van de melding, voorheen moesten alle gegevens ingetikt worden, door de add-on besparen we dus 5 á 10 minuten per melding'.  Beiden benoemen daarnaast dat het veel minder foutgevoelig is en dat het uiterst prettig is dat meteen te zien is of de melding verstuurd is en welke zaken aanpassing benodigd hebben voordat de melding geaccepteerd wordt door het UWV.  
 

Ook interesse in het digitaal melden bij het UWV in de Xpert Suite? Neem dan hier contact met ons op. We laten dan zo snel mogelijk wat van ons horen.

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!