support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

XS Scheduling Assistant is dé module voor arbodiensten en grote werkgevers om hun casemanagers of medewerkers van het planbureau minder tijd kwijt te laten zijn aan het plannen van afspraken.

Tijdwinst voor professional èn medewerker

Het plannen van afspraken kost veel tijd. Dit gaat om afspraken voor interventiespecialisten, bedrijfsartsen, arbeidsdeskundigen en andere verzuimprofessionals. Met onze XS Calender-module in de Xpert Suite is het mogelijk om snel handmatig te plannen doordat de module rekening houdt met locatie, beschikbaarheid en reistijd. We hebben hierbij een aanvullende module; XS Scheduling Assistant. Met deze module wordt een afspraakverzoek automatisch gepland op basis van de door jouw ingevulde criteria. Zo kan de administratieve last nog veel verder worden verminderd en worden medewerkers sneller gehoplen!

Wat houdt XS Scheduling Assistant in?

Met de module XS Scheduling Assistant is het mogelijk om oproepverzoeken automatisch in te laten plannen. Daarnaast kun je ook altijd nog je oproepverzoeken handmatig inplannen, of automatisch geplande afspraken verplaatsen. Als je een afspraak automatisch inplant dan wordt er gekeken naar de volgende criteria:

  • Voorkeurslocatie van de werkgever
  • Voorkeursarts 
  • Voorkeurstijden van de werkgever 
  • Reisafstand voor werknemer (of professional in geval van huisbezoek)
  • Gebruikersscore (in Xpert Suite kun je scores geven aan gebruikers die ingezet worden voor automatisch plannen, degene met de hoogste score wordt geselecteerd) 

Omdat we zien dat klanten verschillende voorkeuren hebben over het inplannen van afspraken kun je deze bovenstaande criteria zelf beheren. Tenslotte kun je instellen dat bij gelijke geschiktheid juist eerst een arts wordt volgepland, danwel de verzoeken gelijk worden verdeeld over de beschikbare artsen.

Meer weten? 

Wil je meer weten over deze module? Vul dan je gegevens in, dan bellen we je terug!


 Ja, ik wil meer weten!

 

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!