support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
nederlands

 

Een verzuimmanager signaleert wanneer het nodig is om andere expertises in te roepen, preventief of curatief. Bijvoorbeeld op het gebied van een behandeling, training of coaching.

Vanaf nu kan er binnen de Xpert Suite een eigen providerboog worden ingericht waarin de betrokken interventionisten en hun dienstverlening kunnen worden vastgelegd. De geregistreerde providers en hun dienstverlening kunnen vervolgens binnen een interventietraject geselecteerd worden en de eigenschappen van de geselecteerde dienstverlening worden gebruikt bij een kosten-baten afweging van de inzet van de betreffende interventie. Overstijgend aan de losse interventietrajecten kunnen geconsolideerde managementrapportages worden samengesteld over de totale providerboog.
 

Productkenmerken

 

  • Registratie van providers en hun diensten/programma’s, inclusief tarieven, eigenrisico zorgverzekering, klanttevredenheid, brochures etc.
  • Zoekfunctie op regio en soort interventie
  • Kosten / baten afweging
  • Selecteren
Kijk het gratis webinar terug

Eerder hebben we in een webinar laten zien wat de mogelijkheden zijn met de module Providerboog in de Xpert Suite. Was je er niet bij, maar wil je toch graag de demo zien?

Bekijk het webinar hier terug

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Utopialaan 36, gebouw C
5232 CE 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 - 61 59 950
Xpert Desk
Tel: 073 - 61 59 999
Download onze brochure
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Maak nu een afspraak!