support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
nederlands

De Xpert Suite faciliteert al enige tijd het digitaal melden van (langdurig) verzuim, (deel)herstel, zwangerschap en zelfs geboorteverlof door middel van een geautomatiseerde (DigiZSM) koppeling, waardoor inloggen op het UWV-werkgeverportaal dan wel het verzenden van fysieke formulieren tot het verleden behoort.

Daarnaast biedt de Xpert Suite als eerste softwareplatform in Nederland (!) vanaf nu ook de mogelijkheid om diverse UWV-documenten (beslissingen) geautomatiseerd te downloaden vanuit het UWV werkgeversportaal en direct aan het juiste werkgever- of werknemerdossier te laten toevoegen. Dus niet langer handmatig hoeven inloggen op het UWV werkgeversportaal om deze documenten te kunnen inzien en downloaden, maar volledig geautomatiseerd beschikbaar binnen de Xpert Suite. Op dit moment biedt UWV de documenten aan voor de volgende diensten:
 

  • Ziektewet (ZW)
  • Zwanger (WAZO)
  • Eigenrisicodrager Ziektewet: Aanvragen beslissingsschikking
  • Eigenrisicodrager Ziektewet: Inkoopdiensten
  • Financiële informatie Ziektewet/WAZO

En zodra UWV ook voor andere diensten documenten beschikbaar gaat stellen (zoals bijvoorbeeld de WIA) zullen deze natuurlijk ook via de koppeling worden binnengehaald.

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Utopialaan 36, gebouw C
5232 CE 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 - 61 59 950
Xpert Desk
Tel: 073 - 61 59 999
Download onze brochure
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Maak nu een afspraak!