support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Voorspel je verzuim op basis van geavanceerde AI-technologie!

Hoe zou het zijn als je je verzuim ècht zou kunnen voorspellen? Bijvoorbeeld door een tool die inzicht geeft in hoeveel verzuimgevallen je kunt verwachten? Vanuit Otherside at Work zijn wij op zoek gegaan naar de mogelijkheden!

Binnen Otherside at Work hebben wij een lab ontwikkeld, Otherside Hyperlab, waarbij we met behulp van artificial intelligence, datadriven producten ontwikkelen voor de Xpert Suite. Hiermee hebben we uiteindelijk VerzuimVoorspeller ontwikkeld. Met deze module wordt het dus mogelijk voor elke organisatie om zijn verzuim ècht te gaan voorspellen!

XS CaseloadPredictor

XS CaseloadPredictor is een tool die inzicht geeft in het te verwachten aantal verzuimgevallen in een organisatie. Dit gebeurt op basis van historische patronen van een organisatie. De tool geeft dan een voorspelling op het te verwachten aantal verzuimgevallen in de komende 3 maanden. Je krijgt daarbij een grafiek met de te verwachten verzuimontwikkelingen in de komende periode. Dit is gesplitst naar een verzuimpercentage en aantallen verzuimdossiers. 

Voor wie?

XS CaseloadPredictor is voor zowel Dienstverleners, Werkgevers als Volmachten te gebruiken. 


Dienstverleners
Voor dienstverleners geeft het inzicht in de capaciteitsplanning voor de lopende cases. Maar ook tijdens adviesgesprekken met klanten over ingekochte budgetten, het verkopen van preventieve programma’s of benodigde vervangingscapaciteit. 
 

Werkgevers
Voor werkgevers geeft het inzicht in de ingekochte capaciteit bij de arbodienst, maar ook de eigen capaciteit en is het mogelijk om de afdelingen te analyseren en (extra) begeleiding in te zetten. 


Volmachten
Voor volmachten is het mogelijk om risico-inschatting toe doen bij een klant bij prolongatie van de polis, een inschatting te geven van toename van het aantal te beoordelen claims of veranderingen in hoeveelheid meldingen aan arbodiensten/schadelastbeheerders.

Meer weten?

Wil je meer weten over XS CaseloadPredictor? Neem dan contact met ons op!

Ja, ik wil meer weten!

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!