support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

Maak het jezelf makkelijk door het gebruik van XS Meet! Met XS Meet is het mogelijk om eenvoudig én veilig videogesprekken te voeren. Je kunt deze gesprekken direct vanuit Xpert Suite opstarten. Hiervoor werken wij samen met onze partner WeSeeDo. Zo kun je makkelijk en laagdrempelig afspraken inplannen met medewerkers, zodat het proces niet onnodig stil ligt. Met één druk op de knop kun je al binnen de module XS Calendar een online spreekuur starten in Xpert Suite. Je hebt hiervoor geen extra inlogs nodig! We hebben een korte video gemaakt om je te laten zien hoe makkelijk het is. 

 

WeSeeDo in gebruik

WeSeeDo is eenvoudig in gebruik en biedt veel mogelijkheden om jouw video spreekuur efficiënt te laten verlopen. Zo kun je voor het plannen van een online spreekuur meerdere herinneringen instellen en herinneringsmails versturen. Maar ook een persoonlijk bericht versturen of een PDF-bestand meesturen met je uitnodiging. Voor aanvang van het gesprek kan een medewerker wachten in de online wachtkamer. Deze wachtkamer kun je personaliseren. Iets verlaat? Laat dan een bericht achter in de wachtkamer voor de volgende cliënt. Voordat je het gesprek start, opent een voorscherm waarbij je de camera, microfoon en luidspreker kunt kiezen. Ook kan je in dit scherm je achtergrond alvast vervagen. Tijdens jouw gesprek kun je vervolgens veilig bestanden delen, het XS-dossier bekijken of het scherm delen. Zo kun je dus zorgeloos AVG-proof werken, bovendien is WeSeeDo ISO 27001 en NEN 7510/7512 gecertificeerd. 

Alle voordelen van WeSeeDo op een rij…
  • Virtuele wachtkamer: Medewerkers worden ontvangen in een online ‘wachtkamer’ en wanneer de professional gereed is wordt de medewerker door hem ‘opgehaald’. Deze wachtkamer is te personaliseren.
  • Single Sign On: geen extra inlog nodig, maar direct beeldbellen vanuit de vertrouwde Xpert Suite.
  • Eenvoudig plannen: Ingebouwd in de normale flow van plannen en daarmee geen lastige extra handelingen voor klanten of planners.
  • Medewerkers hoeven geen speciale app te downloaden voor dit videospreekuur.
  • Alle overige functies van de Xpert Suite zijn beschikbaar (agendaplanning, verslaglegging, tijdregistratie, facturatie etc.)
  • Eenvoudig te autoriseren voor iedere bedrijfarts of casemanger.
  • Whiteboard: Schets samen in hetzelfde document op een blanco pagina of op je eigen PDF tekenen, tekst markeren, vormen maken, het kan allemaal.

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!