support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
DataVisual

DataVisual is een landelijke IT-partij gevestigd in Enter. Met de kennis van ruim 50 collega’s realiseren en beheren ze klantgerichte IT-oplossingen. Sinds 1999 maken ze gepassioneerd én met veel kennis van de branche, organisaties klaar voor de uitdagingen van de toekomst. Zij vinden het belangrijk dat organisaties zo efficiënt mogelijk kunnen groeien in dit digitale tijdperk. MySigns is één van hun oplossingen om dit doel te bereiken.

MySigns

MySigns is een dynamische dashboardomgeving voor arbodienstverleners en werkgevers die helpt om alle data van een organisatie écht nuttig te gebruiken. De omgeving is zo visueel, gemakkelijk en intuïtief dat je geen training nodig hebt. Het platform zorgt ervoor dat data geautomatiseerd wordt ontsloten en dashboards met jouw data direct beschikbaar zijn. Geen lange BI-trajecten meer, met MySigns kan je heel snel gebruik maken van diverse dashboards op basis van jouw Xpert Suite en overige externe bronnen.

De voordelen van MySigns op een rij…
 • Custom dashboards
  Je kunt zelf, op basis van de gestructureerde dataset, dashboards ontwerpen.
 • Alles in eigen huisstijl
  Deel interactieve dashboards met jouw klanten in een eigen herkenbare stijl.
 • Delen
  Selecteer de dashboards en data die je wilt delen met jouw klanten. Geautomatiseerd delen met de door jou ingestelde interval, is ook mogelijk.
 • Signalering
  Binnen de dashboards kan je parameters instellen waardoor je signalen ontvangt bij afwijkingen in de data. Hiermee kan je overschrijdingen en problemen op voorhand voorkomen.
 • Data discovery
  Op basis van data geven wij inzichten waarmee je processen in het verzuimsysteem verbetert of juiste data aan het verzuimsysteem toevoegt.
 • Machine Learning (AI)
  Het resultaat van het toepassen van Machine Learning in MySigns is dat je op basis van data niet in het verleden kijkt, maar naar de toekomst.
 • Single source of truth
  Al jouw data belandt in een datawarehouse, waar één enkele versie van de waarheid wordt gecreëerd op basis van diverse gegevensbronnen.
Meer weten? 

Kijk hier voor meer informatie over MySigns. Of neem contact met ons op!

Ja, ik wil meer weten!

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!