support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

Het is de missie van Prevermo om iedereen die kan werken, duurzaam te laten participeren. De Prevermo Groep BV biedt oplossingen op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Met als strategie het verzorgen van onderscheidende dienstverlening op de gebieden preventie, verzuim en arbeidsmobiliteit teneinde de inzetbaarheid van medewerkers van klanten duurzaam te bevorderen.

De bedrijven van Prevermo Groep BV die reeds werken met Xpert Suite zijn: Rienks Arbodienst en Adaptics Health & Performance.

Rienks Arbodienst

Rienks Arbodienst maakt deel uit van de Prevermo Groep BV sinds 2019. Zij hanteren een persoonlijke en directe stijl die prettig werkt en tot snel resultaat leidt. Zij zijn geïnteresseerd in u en uw bedrijf. En natuurlijk in uw medewerkers. Het liefst werken zij bij u op locatie. En ondersteunen uw HR-medewerkers en leidinggevenden. Een goed risicobeleid is wettelijk verplicht. De werkgever draagt zorg voor een gezonde werkomgeving. Niemand mag ziek worden van zijn werk. Bovendien laat een goed risicobeleid, naast risico’s en bedreigingen, ook zien waar kansen liggen. En dat levert de werkgever geld op. Alle specialisten van Rienks zijn gecertificeerd, gediplomeerd of geregistreerd. Ook hebben zij regelmatig nascholing. 
Rienks Arbodienst biedt de volgende diensten aan:

  • Keuringen
  • Lifestyle en vitaliteitscoaching
  • Medewerkers tevredenheids-onderzoek
  • Psychosociale begeleiding
  • Trainingen
  • Veiligheid en preventie
  • Verzuimbegeleiding
Adaptics

Adaptics maakt deel uit van de Prevermo Groep BV sinds 2018. Al meer dan 10 jaar zetten zij zich als vitaliteitsbureau in om werkend Nederland blijvend vitaler te maken. Adaptics is een vitaliteitsbureau met een helder doel: medewerkers blijvend vitaler maken. Want vitale medewerkers zorgen voor een gezonde organisatie. Samen met bedrijven kijken ze waar uitdagingen liggen en hoe ze deze zo effectief mogelijk kunnen aanpakken. Hierin bieden zij maatwerk, zodat de aanpak volledig aansluit op de wensen van jouw organisatie. 

Vitaliteit gaat over het stimuleren van de energie, motivatie en veerkracht van mensen. En dat vraagt om maatwerk. Met hun integrale aanpak staan zij garant voor duurzame impact op de vitaliteit van mensen én organisaties. Daarbij slaan zij continu de brug tussen (wetenschappelijke) kennis en de dagelijkse praktijk. Ze starten met het identificeren van de vitaliteitsversnellers en -vertragers in een organisatie. Vervolgens vertalen zee die kennis en inzichten naar concrete interventies en effectieve maatregelen.

Contactpersoon voor informatie

Buck Jüch
Directeur
b.juch@prevermogroep.nl
06-21827720

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!