support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Direct beeldbellen in Xpert Suite door samenwerking met Webcamconsult

Door de integratie van Webcamconsult in de Xpert Suite is het mogelijk om direct een videospreekuur te starten vanuit de Xpert Suite. Dit betekent dus geen extra inlogs. Het enige wat de arts en werknemer nodig hebben zijn een goede internet verbinding, webcam en luidspreker. Bekijk hieronder de demo om te zien hoe eenvoudig beeldbellen binnen de Xpert Suite werkt voor een professional.

 

Binnen de module XS Calendar kan een professional via de gebruikelijke weg een afspraak inplannen. Door de optie ‘spreekuur op afstand’ aan te vinken kan er een videospreekuur worden gepland. Werknemer ontvangt dan een uitnodiging op zijn emailadres met een link. Met deze link kan de werknemer met zijn eigen device, voorzien van webcam en microfoon, inbellen. De werknemer neemt dan voor aanvang van het spreekuur plaats in een digitale wachtkamer. Tijdens het consult kunnen vervolgens bestanden worden gedeeld en het XS dossier worden bekeken.

Het voordeel van beeldbellen is dat het makkelijker en laagdrempeliger wordt om afspraken in te plannen met werknemers zodat het proces niet onnodig stilligt. Ook kunnen agenda’s nog beter en efficiënter worden ingepland. Een goede aanvulling dus op de Module XS Calendar.

Product kenmerken

  • Single Sign On: geen extra inlog nodig, maar direct beeldbellen vanuit de vertrouwde Xpert Suite.
  • Ingebouwd in de normale flow van plannen en daarmee geen lastige extra handelingen voor klanten of planners.
  • Werknemers worden ontvangen in een virtuele ‘wachtkamer’ en wanneer de professional gereed is wordt de werknemer door hem ‘opgehaald’.
  • Werknemers hoeven geen speciale app te downloaden voor dit videospreekuur. Uiteraard dienen ze wel de beschikking te hebben over een smartphone/tablet of laptop/pc met webcam en microfoon.
  • Alle overige functies van de Xpert Suite zijn beschikbaar (agendaplanning, verslaglegging, tijdregistratie, facturatie etc.)
  • Eenvoudig te autoriseren voor iedere bedrijfarts of casemanger.
Over Webcamconsult

Webcamconsult biedt de perfecte oplossing als alternatief voor de plaatsgebonden afspraak: een veilig en gebruiksvriendelijke platform voor een online video consult: beeldbellen tussen specialist en cliënt. Door hun toepassing kun je heel eenvoudig een online video consult met een cliënt voeren zonder dat deze perse op locatie dient langs te komen.

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!