support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

Bij WTW (NASDAQ: WTW), bieden we data- en inzicht-gedreven oplossingen op het gebied van mensen, risico en kapitaal. Dankzij het wereldwijde bereik en de lokale expertise van onze collega's in 140 landen en markten helpen wij organisaties hun strategie aan te scherpen, hun veerkracht te vergroten, hun personeel te motiveren en prestaties te verbeteren.

Door samen te werken met onze klanten, ontdekken we kansen voor duurzaam succes
- perspective that moves you.  

Bij WTW gebruiken we onze uitgebreide expertise, onderzoek, analyses en bronnen op het gebied van arbeid en gezondheid, duurzame inzetbaarheid, verzuim en arbeidsongeschiktheid om werkgevers te helpen inzicht te krijgen dat leidt tot innovatie en leiderschap. We helpen onze klanten bij het bepalen van de juiste strategie, het opstellen van het beleid en ondersteunen bij de uitvoering hiervan op het gebied van gezondheid, verzuim en re-integratie, met als doel optimale inzetbaarheid van medewerkers.

WTW focust op wat nodig is voor de werkgever maar ook op wat de werknemer nodig heeft. Dit doen wij via een persoonlijke aanpak in combinatie met innovatieve technologie en onze uitgekiende werkwijze. Wij helpen werkgevers om verzuimrisico’s en instroom in de WIA te beperken. Onze professionele ondersteuning zorgt ervoor dat complex en langdurig verzuim de juiste aandacht krijgt met als doel effectieve re-integratie van de medewerker, wij maken hierbij gebruik van een uitgebreide en vernuftige triage-systematiek in combinatie met onze machine learning.

Wij maken trends en ontwikkelingen inzichtelijk voor de werkgever ter evaluatie en om beleid aan te scherpen waar nodig. Door nauwe betrokkenheid van onze professionals bij uw organisatie hebben we niet alleen zicht op verzuim, maar ook op preventie en arbeidsongeschiktheid.

Dienstverlening

WTW richt zich op de zakelijke markt. De dienstverlening bestaat uit onder andere:

  • Verzuimdienstverlening
  • Specialistisch casemanagement
  • Sociale Zekerheid
  • ZW-/WGA ERD
  • Beheer en ontwerp van verzekerde regelingen
  • Wellbeing consulting
  • E-learning verzuim voor leidinggevenden

Contactpersoon voor informatie

Kirsten Koster
Head of Health & Benefits, Benelux
kirsten.koster@willistowerswatson.com
+31 6 12 08 63 69

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!