support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

De samenwerking met Otherside als een strategisch partnership

Schouten Zekerheid en de Xpert Suite Terug naar overzicht
Testimonial

"We zien de samenwerking met Otherside als een strategisch partnership"

Vincent van Dijk Directeur en Partner Schouten Zekerheid

Schouten Zekerheid is een gevestigde naam als het gaat om inkomensverzekeringen. Voor veel branches bieden zij diensten en kennis aan waarmee ze volledig op maat verzekeringsoplossingen bieden voor personeel. Naast diverse verzuimvolmachten heeft Schouten Zekerheid recent ook een WIA volmacht van Elips Life verkregen. Hiermee wordt het portfolio van inkomensverzekeringen nog completer maar ook complexer in de uitvoering. Deelnemersregistratie en pensioencommunicatie werden hiermee van belang.

Otherside leverde onlangs de Xpert Suite binnen Schouten Zekerheid voor de schadelastbeheersing van WGA dossiers. Na een uitgebreide Proof of Concept en zorgvuldige marktanalyse heeft Schouten Zekerheid ervoor gekozen om ook de claim- en pensioensommunicatie met de Xpert Suite te automatiseren. Hierbij wordt de Xpert Suite gekoppeld met CCS Level en voorzien van een werkgeversportaal waarmee de processen van Schouten Zekerheid digitaal worden ontsloten op een eenvoudige manier.

“Met de ketenoplossing die Otherside at Work biedt, kunnen wij voor klanten een optimale dienstverlening bieden. De aandacht die zij hebben voor innovatie heeft ons enorm aangesproken. Otherside at Work is een partner waarmee wij vertrouwd samen kunnen werken en met een goede snelheid onze strategische koers kunnen voortzetten. We zien de samenwerking met Otherside at Work dan ook als een strategisch partnership voor de lange termijn” – Vincent van Dijk – Directeur en Partner Schouten Zekerheid

Over Schouten Zekerheid
Schouten Zekerheid is sinds 1953 onafhankelijk verzekeringsmakelaar en zelfstandig volmachtbedrijf voor bedrijven, instellingen, branche-/beroepsorganisaties en particulieren. Relaties ervaren de werkwijze van Schouten Zekerheid als onderscheidend door deskundig, onafhankelijk en daadkrachtig handelen.

Schouten Zekerheid concentreert zich volledig op zijn taak als verzekeringsmakelaar op het gebied van schadeverzekeringen en employee benefits. Al jarenlang heeft de organisatie kennis van en ervaring met het verzekeren van aansprakelijkheids-, transport-, brand-, constructie-, debiteuren- en digitale risico’s. Daarnaast hebben zij van oudsher een bijzondere expertise op het gebied van alle vormen van verzekerbare arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenen en collectieve zorgverzekeringen.

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!