support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

Yes! We zijn live bij 2de Spoor! Sinds vorige week maken ook zij gebruik van onze Xpert Suite. Een mooie stap in het transparanter én efficiënter maken van 2de spoortrajecten. Fijn voor de werkgever en coach, goed voor de kandidaat.

2de Spoor is in Nederland koploper in re-integratie en outplacement. Voor iedere werkgever en werknemer een zo optimaal mogelijk (spoor 2-)traject realiseren, dat is hun missie. Hoe zij dat doen? Door te motiveren, enthousiasmeren en positiviteit uit te stralen. Met coaches die niets liever willen dan dat hun kandidaat weer vol zelfvertrouwen aan het werk gaat.

Wat de aanpak van 2de Spoor volgens ons zo goed maakt, is dat er echt aandacht is voor de kandidaat en zijn toekomst in de arbeidsmarkt. In de bijna tien jaar dat 2de Spoor nu actief is, streven ze vooral naar kwaliteit en duurzame re-integratie.

’Al onze aandacht gaat naar de kwaliteit van coaching en de communicatie tussen klant, coach en kandidaat. Hierdoor slagen wij er vaak in om onze kandidaten snel en op de juiste plek te re-integreren.’’ - Mirelle Klijs, Eigenaar van 2de Spoor en de Verzuimmakelaar.

Met de passie voor het coachen en de jarenlange ervaring, initieerde 2de Spoor zelfs de eerste officiële opleiding tot re-integratie coach in Nederland. Tijdens deze opleiding gaan de coaches van 2de Spoor met je aan de slag en word je opgeleid tot gecertificeerd re-integratiecoach. Zo zet de organisatie zich in om de kwaliteit van re-integratiebegeleiding in de markt te verhogen. Voor de nodige doorontwikkeling en teambuilding binnen het eigen team, organiseert de organisatie twee keer per jaar een coachdag. 

Aanleiding voor een samenwerking met Otherside At Work, zat hem vooral in de transparantie van het traject volgens Mirelle. ‘’Werkgevers willen zien wat er gebeurt tijdens het traject. Ze willen betrokken blijven. Dat gebeurt nu ook al wel, alleen merken we dat dit veel tijd kost. Bovendien moet je natuurlijk altijd zorgvuldig omgaan met dossiergegevens.’’

Met de Xpert Suite heeft 2de Spoor vanaf nu één plek waarop ze alle trajectinformatie registreert: de voortgang van een traject en de activiteiten die worden ondernomen rondom de werknemer. Klanten van 2de Spoor, maar ook andere betrokken partijen als leidinggevenden en casemanagers, kunnen inloggen in het systeem en de voor hen benodigde informatie inzien. De Xpert Suite maakt het daarbij mogelijk om rollen en autorisaties toe te kennen, zodat gevoelige informatie beschermd blijft.

2de Spoor is nu bijna tien jaar de trotse koploper in de re-integratiebranche en hoopt dit de komende jaren ook te blijven. Met de lancering van Xpert Suite hoopt Otherside At Work een mooie bijdrage te kunnen leveren aan deze branche. We wensen Mirelle en haar team veel succes en werkplezier!
 

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!