support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
BO voor de Zorg vertrouwt op de Xpert Suite voor verzuimbegeleiding in de zorg

BO voor de Zorg biedt een shared services center oplossing voor thuis- en ouderenzorg. BO biedt diensten rondom het specifieke declaratieproces voor zorginstellingen, salarisverwerking en verzuimbegeleiding. Voor de verzuimbegeleiding gebruiken zij de Xpert Suite.

“We zochten samen met onze klanten een eenvoudig, modern en toekomstgericht verzuimsysteem dat een zelfsturende organisatie goed kan ondersteunen. We hebben heel bewust voor de Xpert Suite  gekozen omdat het systeem voldoet aan de gestelde functionele eisen en het vertrouwen dat wij in Otherside hebben gekregen gedurende het selectietraject  - Frank van der Maarel, Adviseur bij BO voor de Zorg.

De Xpert Suite is door BO helemaal toegespitst op de behoeften van de zorgorganisatie. BO zorgt dat alles goed staat en de juiste CAO gegevens, maar bijvoorbeeld ook de laatste wets-wijzigingen verwerkt zijn. “We zijn enorm blij dat we met BO als partner. De samenwerking verloopt zeer soepel waardoor de eerste zorginstellingen inmiddels live zijn” - Robert van Gils, Manager Sales & Marketing van Otherside.

Inmiddels zijn de eerste klanten live en zijn er ruim 15.000 medewerkers in het systeem opgenomen.

Over BO voor de Zorg
Een zorgaanbieder heeft maar één doel: goede zorg leveren, met aandacht voor de mens. Vanuit die optiek vinden we het vreemd dat veel energie en tijd vaak toch nog uitgaat naar allerhande administratieve taken en het beheren van softwareapplicaties. Hoge overhead-cijfers tonen dit steeds weer aan. Zonde! Dat kan ook heel anders, dachten wij bij BO: “Wat nou als we een Shared Services starten waar alle zorgaanbieders in Nederland hun administratieve werkzaamheden aan uit kunnen besteden en laagdrempelig gebruik kunnen maken van de door ons beheerde software” We voegden daad bij woord en zo is BO’s Shared Services ontstaan. Inmiddels doen we dit alweer enkele jaren en met succes! Steeds meer zorgorganisaties weten de weg naar ons te vinden en zien de toegevoegde waarde die onze experts iedere dag weer leveren. | BO voor de Zorg, een frisse blik op de zorg.

Over Otherside
Wij vinden dat organisaties meer grip moeten hebben op duurzame inzetbaarheid en dat software dit makkelijker moet maken. Met de Xpert Suite heb je maar één platform waarop alles rondom bedrijfsgezondheid en sociale zekerheid geregeld is. Van preventie en duurzame inzetbaarheid tot en verzuim en re-integratie.

We brengen alle betrokken partijen samen zodat jij de controle hebt over wat er speelt in jouw organisatie. Efficiënt, veilig en met respect voor privacy. Zo zorgen wij voor happy professionals. Bij jou, bij jouw klanten en bij onszelf | Otherside At Work, for happy professionals.

Meer weten over onze software en de talloze mogelijkheden? 

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!