support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Maandag 16 december gaat de Xpert Suite LIVE bij Cohesie, de andere arbodienst.

Erwin la Roi, Teamlead Business Support van Cohesie, over de samenwerking met Otherside at Work: “Cohesie heeft 12 jaar geleden gekozen om een eigen verzuimsysteem te ontwikkelen. Destijds konden we een geschikt systeem niet vinden in de markt. We zijn de afgelopen jaren uitgegroeid naar een middelgrote arbodienst waarbij we grote en soms ook internationale werkgevers bedienen. Deze werkgevers eisen meer op het gebied van kwaliteitsborging, koppelingen, data-analytics en informatiebeveiliging.

Door Otherside te kiezen als leverancier én samenwerkingspartner, zijn wij in staat gebleken om onze kwaliteitszorg op een excellent niveau te houden en onze klanten een nog betere service aan te bieden.

Maandag 16 december wordt de Xpert Suite van Otherside at Work ons nieuwe verzuimsysteem. Gelet op de samenwerking tot nu toe, hebben we er alle vertrouwen in dat het ‘live’ gaan van de XS in goede banen geleid zal worden door Otherside at Work.”

Robert van Gils, Manager Sales & Marketing van Otherside: “We zijn erg trots met de komst van Cohesie. Je merkt dat zij echt een andere visie in de markt hebben op duurzame inzetbaarheid. Zo is een van de ambities van Cohesie om bigdata-analyses in te zetten om hiermee Nederland een stukje gezonder te maken. Deze ambitie sluit perfect aan bij onze visie.”

Over Cohesie

Cohesie, de andere arbodienst, onderscheidt zich van andere arbodiensten door haar zorgzame en professionele aanpak. Deze aanpak kenmerkt zich met name door de speciale aandacht en zorg die wij in de verzuimbegeleiding reserveren voor het goede gesprek tussen werkgever, verzuimende medewerker en verzuimcoach. Aan de basis van onze aanpak staat de voortdurende professionalisering van onze kernmedewerkers.

Kwaliteitszorg staat hoog in ons vaandel, wat blijkt uit onze certificering voor de ISO 27001 en NEN7510 dit najaar. Hiermee voldoen wij aan de wettelijke AVG-vereisten en garanderen wij onze klanten ook nog eens de hoogste zorg van informatiebeveiliging.  De privacy van persoonlijke en medische gegevens van onze klanten zijn bij ons in goede handen.

Cohesie | your company cares

Over Otherside

Otherside is een ervaren en gedreven softwareontwikkelaar waar inmiddels bijna 80 enthousiaste professionals werkzaam zijn. Door onze integrale benadering van het domein van bedrijfsgezondheid en sociale zekerheid, bieden wij meer dan verzuimsoftware alleen. Waar een traditioneel verzuimsysteem vooral de basale verzuimbegeleiding goed ondersteunt, bieden wij met de Xpert Suite een volledige oplossing voor preventie, verzuim, bedrijfsgezondheid en sociale zekerheid.

Meer weten over onze software en de talloze mogelijkheden? 

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!