support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

De Verzuimmakelaar kiest voor Xpert Suite van Otherside at Work

De Verzuimmakelaar is de afgelopen jaren hard gegroeid, waarbij ze ook vaker voor grotere werkgevers zijn gaan werken. Ze liepen hierbij tegen de grenzen aan van hun huidige verzuimvolgsysteem. In een uitgebreid selectietraject is gekeken naar het gebruiksgemak voor de werkgevers, AVG compliance en de managementrapportages. Uiteindelijk heeft De Verzuimmakelaar gekozen voor de Xpert Suite van Otherside at Work.

“Wat ons vooral aansprak aan de Xpert Suite was de gebruiksvriendelijkheid en de mogelijkheid om snel zaken aan te passen. Ook zijn de lijntjes met Otherside erg kort waardoor we snel kunnen werken. Dat we nu AVG compliant kunnen koppelen met de HR systemen van onze werkgevers levert aan beide kanten een enorme tijd en kwaliteitswinst op.” – Mirelle Klijs – Directeur De Verzuimmakelaar

“Je merkt aan alles dat ze bij De Verzuimmakelaar glashelder hebben waar ze naar toe willen. We vinden het daarom erg gaaf dat we een bijdrage mogen leveren om De Verzuimmakelaar te ondersteunen in deze groei ambitie.” - Robert van Gils, Manager Sales & Marketing van Otherside.

Over De Verzuimmakelaar.
De Verzuimmakelaar is het resultaat van de gedachte dat verzuimbegeleiding anders kan en eigenlijk ook anders zou moeten. Geen enkel verzuimtraject is hetzelfde en verdient dus een eigen, persoonlijke aanpak. Met positieve energie, oprechte interesse, betrokkenheid, maximale inzet en bovenal kwaliteit als belangrijke drijfveren, weet ons team u in elke situatie van een passend advies en de juiste begeleiding te voorzien.

Een team, dat bestaat uit een aantal zeer ervaren professionals die hun sporen op het gebied van HR en de verzuimbegeleiding inmiddels dik verdiend hebben. Met ruim vijftig jaar aan ervaring bij meerdere (grote) organisaties en bedrijven, kent de verzuimproblematiek geen geheimen meer voor ons.

Wat we doen, doen we met passie. Wij hebben écht plezier in ons werk en dat stralen we uit. Naar elkaar, maar ook naar u en uw medewerkers. Met hart voor het vak en hart voor uw zaak.

Over Otherside at Work
Wij vinden dat organisaties meer grip moeten hebben op duurzame inzetbaarheid en dat software dit makkelijker moet maken. Met de Xpert Suite heb je maar één platform waarop alles rondom bedrijfsgezondheid en sociale zekerheid geregeld is. Van preventie en duurzame inzetbaarheid tot en verzuim en re-integratie.

We brengen alle betrokken partijen samen zodat jij de controle hebt over wat er speelt in jouw organisatie. Efficiënt, veilig en met respect voor privacy. Zo zorgen wij voor happy professionals. Bij jou, bij jouw klanten en bij onszelf | Otherside At Work, for happy professionals.

Meer weten over de mogelijkheden van de XS?
Neem contact met ons op. Wij willen ook contact met jou!
📱 073 615 9950 | ✉️ sales@othersideatwork.nl

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!