support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

De functioneel beheertraining, koppeltraining, training voor casemanagers, voor bedrijfsartsen… Sinds de start van onze functioneel beheertraining in april 2019 blijven er trainingen bij komen. En de vraag naar meer trainingen en begeleiding in de XS is het afgelopen jaar alleen maar toegenomen. We willen allemaal leren. Onze tijd goed investeren en beter werken, slimmer werken. Thuis werken én leren.

Tot nu toe waren onze trainingen altijd in ons mooie kantoorpand in Den Bosch. Natuurlijk was dat fijn. Fysiek aanwezig zijn. Echt de dialoog aan gaan met elkaar, zonder dat je moet wachten of dat je verbinding wegvalt of gestoord wordt door de hond van de buuf die zin heeft een rondje te gaan wandelen. Toch werden we vorig jaar massaal gedwongen online te gaan. Man man man, wat hebben we wat afgezoomd. We zijn dankbaar dat alles, ondanks de maatregelen, gewoon door kon gaan. Wel kwamen we tot de conclusie dat dit allemaal toch veel efficiënter moest kunnen.

Precies een jaar geleden kregen we het idee de trainingen online aan te gaan bieden via een E-learning platform. Zo kun je zelf bepalen waar, wanneer en hoe lang je wilt leren. Thuis, op je werk, in je hangmat, whatever! De Xpert Academy werd geboren… 🎓

Wat zijn we trots op ons team! Samen hebben we de eerste fysieke training omgezet, nieuwe content ontwikkeld en ingericht in de Xpert Academy (XA). De eerste deelnemers zijn in juli gestart met dit blended learning concept en waren mega enthousiast en wij merkten dat de deelnemers een hoger niveau hadden aan het einde van de training dan voorheen. Meer kun je niet wensen, toch?

Nu gaan we er natuurlijk helemaal voor om al onze trainingen in de XA aan te kunnen bieden. De Connect XS-training (koppelplatform) van november gaat volgens onze ambitie de volgende zijn in de Xpert Academy. Nieuwsgierig naar de XA of zin om de eerste te zijn die de koppeltraining via ons splinternieuwe platform gaat doen? Let us know!

 

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9950
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Business Development Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!