support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
“Ik word gedreven door ambitie en onafhankelijkheid”

Hart voor de mens. Hard voor de zaak. Dat is zijn kern. Een torenhoge ambitie. Als ondernemer én als mens. Hij wil mensen inspireren, uitdagen en verbinden om samen het maximale te bereiken.

Zijn verhaal.
Meteen na zijn studie is hij, samen met zijn schoolvriend en compagnon Roel van der Sanden, gestart als ondernemer. Een eerste kantoorkamer met vloerbedekking uit de studentenkamer. Creatief zijn om te starten met weinig geld. Doorzettingsvermogen hebben in moeilijke tijden (afscheid nemen, overname-perikelen, verlies maken, geen groei, juridische procedures, investeren tegen de stroom in). “Succes wordt nooit vanzelfsprekend. Tenzij je te weinig ambitie hebt.”

Met nu een onderneming van 75 medewerkers en groeiend met 25 - 40% per jaar is Diederik nog net zo onrustig als toen ze met vijf mensen waren. Hij is gedreven altijd het maximale uit zichzelf te willen halen. Als ondernemer, maar vooral als mens.

"Met ambitie, doorzettingsvermogen, kwetsbaarheid en doelgerichtheid kan ik succesvol ondernemen!”
 

Zijn kleuren.

Geel,oranje en groen. Die springen voor hem direct uit de drijfveren van Schein. Vrijheid, vernieuwing en competitie met aandacht voor de integriteit en samenwerking met de omgeving.Dat zijn voor Diederik de belangrijkste drijfveren. Vrijheid als ondernemer, creativiteit in het denken, competitie vanuit ambitie en leiderschap gericht op benutten van potentieel.

“Door de jaren heen heb ik gemerkt dat de onafhankelijkheid en ambitie die bij het leiderschap horen voor mij heel belangrijk zijn. Daarmee kan ik ruimte en vrijheid geven aan anderen en samen blijven ontwikkelen.”

Competitie of misschien wel meer: ambitie. Altijd beter willen worden. Nog iedere dag vraagt Diederik zichzelf af: doen we het goed genoeg? Is hij goed genoeg voor zijn mensen, is hij slim en alert genoeg om alle ontwikkelingen op tijd te zien en zijn strategie hierop aan te passen, zonder koersvastheid te verliezen? Doel (bijna) behaald? Dan snel weer ambitieuze nieuwe doelen stellen!
 

Hoe vertaalt dat zich naar Otherside at Work?
“Ik wil dat iedereen bij Otherside zijn krachten kan benutten in een goede balans als professional en als mens.” Vanuit een gezamenlijke ambitie willen we voor ieder individu de ruimte geven om zich te ontwikkelen en met plezier te werken. Jezelf kwetsbaar durven opstellen naar elkaar vanuit het vertrouwen dat we elkaar helpen om samen maximale toegevoegde waarde te leveren. Wat nou, middelmaat?

Zijn toekomst.
Waar hij staat over 2 jaar? “Hopelijk nog steeds gezond en gelukkig met mijn gezin en met een grotere rimpeling in het water door een verdubbeling van ons bedrijf.”

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!