support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

Otherside at Work investeert 1.5 miljoen euro extra in de Xpert Suite

’s HERTOGENBOSCH - Otherside at Work is gestart met een extra investering van € 1.5 miljoen in de productontwikkeling van de Xpert Suite als onderdeel van het “Xcelerate” programma. Hiermee worden significante innovaties versneld doorgevoerd in Xpert Suite. Deze extra investering komt bovenop de reguliere doorontwikkeling die Otherside at Work jaarlijks doet in Xpert Suite. Het doel van de investering omvat verschillende ambities. Een eerste doel is om de kracht van AI toe te passen om met behulp van dynamische vragenlijsten en slimme protocollering de gebruikers van de Xpert Suite nog veel beter te ondersteunen in het duurzaam inzetbaar houden van Nederland. Tevens willen we het bereik van het platform voor de gebruikers veel eenvoudiger maken door ook een mobile app toe te voegen. Tevens wordt versneld doorontwikkeld op het XS Connect platform, waardoor het veel eenvoudiger wordt om (zelf) data-uitwisselingen op te zetten met partners, klanten en leveranciers.  

Diederik Benders – CEO: “Met een oplopend tekort aan bedrijfsartsen en oplopende verzuimcijfers staat de bedrijfsgezond­heidszorg in Nederland onder druk. Medewerkers en werkgevers hebben een groot belang bij een effectief werkende bedrijfsgezondheidzorg. Onze software speelt een essentiële rol in het faciliteren van de samenwerking tussen medewerkers, werkgevers, dienstverleners en de verzekerde bedrijfsgezondheidszorg. Het is onze missie om bij te dragen aan vitale en inzetbare medewerkers in Nederland, maar ook daarbuiten.”

Robert van Gils – Business Development Manager: “Als marktleider hebben we nu de schaalgrootte bereikt om innovaties te ontwikkelen die een enorme betekenis gaan hebben op de effectiviteit van de bedrijfsgezondheidszorg. We zien dat er in de markt nog veel maatwerksystemen en systemen die feitelijk end-of-life zijn. In die doelgroep zien we veel potentie voor Xpert Suite, maar ook voor werkgevers zorgen wij ervoor dat de aandacht echt naar de inzetbaarheid van de medewerker gaat in plaats van alleen maar ‘het op orde hebben’ van het Poortwachter-dossier.”

"Daarom hebben we besloten om deze extra investering dit jaar te doen. Wij geloven in duurzame groei, waarbij je continu het platform en de dienstverlening blijft door ontwikkelen. Er liggen nog meer dan genoeg kansen om de markt verder te brengen, dus we sluiten zeker niet uit dat we in de toekomst nog nieuwe investeringen zullen doen.”, aldus Diederik Benders.

 

Over Otherside at Work

Otherside at Work, opgericht in 2003, ontwikkelt cloud software (Xpert Suite) om werknemers en organisaties te ondersteunen rondom bedrijfsgezondheid, sociale zekerheid en duurzame inzetbaarheid. Xpert Suite is een modulair softwareplatform voor werkgevers, (arbo)dienstverleners, schadelastbeheersers en inkomensvolmachten. Xpert Suite heeft een kwalitatief leidende marktpositie die blijft aansluiten op de steeds veranderende behoefte en wettelijke kaders binnen de bedrijfsgezondheid en is een beproefd gezondheids-managementplatform waar inmiddels meer dan 2.700.000 medewerkers actief zijn. Otherside is ISO 27001:2013 gecertificeerd en beschikt over een SOC2-II verklaring.  

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Cora Joosten (06 53411117) / cora.joosten@othersideatwork.nl

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!