support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

Martine Sassen is één van onze nieuwste happy professionals. Daarom hebben we haar gevraagd zichzelf voor te stellen aan iedereen en daar reageerde ze meteen enthousiast op! Maak kennis met Martine:

"Mijn naam is Martine, ik ben 33 jaar, woon in Tilburg en ben op 1 april (serieus) begonnen bij OSAW. De rol die ik ga vervullen is die van Project Support Medewerker binnen het team Planning & Control. Collega’s ondersteunen, planningen maken, schakelen met klanten, monitoren en bewaken van processen, etc. zijn werkzaamheden die ik op ga pakken. Naar mijn idee werkzaamheden die goed passen bij mij als persoon: ontzorgen, hoofd koel houden en overzicht bewaren.

Het is een gekke tijd om nu te beginnen bij OSAW. Met veel mensen heb ik via Go To, per mail of per telefoon voor de eerste keer kennis gemaakt. Gelukkig is OSAW goed ingericht op thuiswerken en zijn er voldoende applicaties beschikbaar om toch met elkaar in contact te blijven om het werk ook op afstand zo goed mogelijk door te laten gaan. Op dit moment werk ik enkele dagen vanuit kantoor (normaliter zit ik op de 6e verdieping) en ik heb thuis een werkplek waar ik alle rust kan werken.

Het is dus even aanpassen maar des te enthousiaster ben ik om, als het weer mag, in real life kennis met iedereen te maken. In deze periode is het ook mooi om te zien dat er allerlei initiatieven worden opgezet (naast het gebruikelijk werk) om met elkaar in contact te blijven zoals online bordspellen, een online koffie corner, online workouts en een online vrijmibo.

Tot slot vroeg Otherside mij om mijn maffe eigenschap(pen) te vermelden… uhm… ik weet dat ik bij mijn vorige collega’s bekend stond om mijn muzieksmaak….. ik heb een oude ziel en een slechte muzieksmaak, schijnt…. 😊

Veel succes collega's, nieuwe relaties, lezers in deze tijd. Ik hoop iedereen snel te ontmoeten!"

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!