support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
xpert suite naar high available private cloud

Otherside at Work heeft de afgelopen 3 jaar een flinke groei doorgemaakt! Zo is de Xpert Suite van 500.000 aangesloten medewerkers gegroeid naar meer dan 1,2 miljoen, met ruim 60.000 gebruikers. Om deze groeiende vraag in capaciteit, beschikbaarheid en veiligheid te kunnen blijven waarborgen, zullen we de hosting vernieuwen naar een high available private cloud oplossing. Deze oplossing is op basis van de nieuwste VMware Technologie. Hiermee zullen we 30% meer capaciteit voor dataverwerking hebben, zonder verdere uitbreidingen te hoeven doen. Bij verdere groei zal het dan ook eenvoudiger zijn om uit te breiden.

Wat betekent deze nieuwe hosting nu voor jou?

  • We hosten de Xpert Suite op dit moment vanuit 2 datacenters. Eén primaire en één als Disaster-Recovery omgeving. Met de high available private cloud oplossing worden beide (bestaande) datacenters operationeel. Zo kunnen we de downtime bij calamiteiten op de hostinglocatie van maximaal 24 uur terugbrengen naar maximaal 1 uur!
  • Tevens wordt de data meerdere keren per dag op de andere locatie opgeslagen, waardoor ook het dataverlies in het geval van een calamiteit op de hostinglocatie van maximaal 24 uur wordt verkort.
  • Het doel is om hierdoor ook de beschikbaarheidsgarantie van ons platform (momenteel 99,6%) verder te verhogen. Hoeveel dit exact wordt laten we je nog weten.
  • Door de betere opzet van de nieuwe hosting kunnen veel onderhoudsactiviteiten zonder impact op de beschikbaarheid worden uitgevoerd.
  • Door een aantal nieuwe tools kunnen we onze rechtenstructuur nog beter opzetten en logs uitgebreider verzamelen, analyseren en monitoren. Met deze nieuwe tools kunnen we de privacy en security verder verbeteren!
     

Wanneer gaat dit gebeuren?
We zijn al volop bezig met de voorbereidingen voor deze overstap. We zullen je tijdig informeren als we wijzigingen doorvoeren. Mocht je in de tussentijd vragen hebben bel of mail dan met onze Xpert Desk.

Vanaf nu als eerste op de hoogte van Otherside nieuws? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!