support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

Omdat we graag connected blijven met onze klanten organiseren we user groups. Tijdens een user group vragen we feedback van onze klanten over de Xpert Suite. Vrijdag 17 maart was de user group Nieuwe taak-en spreekuurschermen. Samen met verschillende klanten, hebben we besproken wat de huidige status is en welke doorontwikkelingen er gepland staan.  

Wat is er besproken?

Tijdens de user group hebben we onder andere de volgende punten besproken: 

  • Op termijn uitfaseren van schermen en vervangen door een nieuwe vragenlijst- functionaliteit. 
  • Werking van formuliervelden en documentvelden in de nieuwe (vragenlijst) manier.  
  • Intelligentie van vragenlijsten (als X dan tonen Y). 
  • Verschillende toepassingsvormen en mogelijkheden van verslagleggingsplannen. 
Onze ervaring 

Jasper Willem de Swart, Product Manager bij Otherside at Work, was aanwezig bij de user group en vertelt over zijn ervaring van de sessie: 

‘Het was een van de meest bezochte user groups van Otherside. Er waren 12 klanten aanwezig! Dit zorgde voor veel mogelijkheden om ideeën te toetsen en daardoor hadden we veel interactie. Naast dat we (weer) hebben aangekondigd dat de oude schermen op termijn worden uitgefaseerd, hebben we het idee van “verslagleggingsplannen” getoetst. Alle deelnemers waren enthousiast en daarmee is dit idee goed ontvangen. Hiermee introduceren we de mogelijkheid voor de beheerder om een herbruikbare actielijst te definiëren die hergebruikt kan worden bij taken en/of spreekuren. Dit heeft het voordeel voor de eindgebruiker dat er een overzichtelijk stappenplan gepresenteerd wordt. De toegevoegde waarde voor de beheerder is dat (vanwege de herbruikbaarheid) je efficiënter wijzigingen kunt doorvoeren.’ 

Wat gaan we doen? 

We hebben eerst nog andere functionaliteiten die voorrang hebben op onze roadmap maar dit jaar gaan we zeker stappen zetten voor de nieuwe vragenlijsten en het inzetten van de vragenlijst-functionaliteit voor het uitfaseren van de schermen. De besproken punten in deze usergroup zullen in deze ontwikkelingen zeker als inspiratie meegenomen worden.  

Kortom, het was een zeer nuttige bijeenkomst en we willen graag alle deelnemers nogmaals bedanken voor hun waardevolle input! 

Wil je ook een keer meedenken?

Bekijk dan onze agenda voor de komende user groups.

 

 

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!