support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

Omdat we graag connected blijven met onze klanten organiseren we user groups. Tijdens een user group vragen we feedback van onze klanten over de Xpert Suite. Woensdag 19 april was de user group XS Contentontwikkeling. Lees hieronder hoe het was! 

Wat is er besproken?
  • Hoe XS kan helpen bij effectieve inzet van professionals tijdens verzuim.
  • Welke situaties, tijdens verzuim, reden zijn om te escaleren naar een ander protocol. Naast de termijntriggers van Poortwachter.
  • Welke professionals betrokken worden bij dat protocol en hoe dat gebeurt.
  • ​Of dat signalerend, adviserend of activerend moet zijn voor de betrokken professionals.
Onze ervaring

Mark Droogers was, vanuit Product Management bij Otherside at Work, aanwezig bij de user group en vertelt over zijn ervaring tijdens de sessie:

‘We begonnen dit project met het doel: organisaties helpen effectiever te werken, en daardoor schaarse professionals te helpen de meeste impact te maken. Aan dat idee hebben we al vanuit ons eigen perspectief invulling gegeven. De user group heeft ons op die weg een paar grote stappen verder geholpen. Aan de hand van 4 bouwstenen, die we geformuleerd hebben zijn we in gesprek gegaan.

De richting die we uitdenken werd herkend door alle deelnemers. Waarbij er in de praktijk ook verschillen zijn. Bijvoorbeeld, moet dit systeem signalerend zijn, waarbij de casemanager als het ware een tip krijgt? Of adviserend, waarbij er een opt-in is voor de casemanager? Of moet het activerend zijn, waarbij de casemanager een opt-out krijgt? Verder hebben we verschillende events voorgelegd.

De behoefte bij de klant is om wel de structuur te hebben, maar wat betreft de events nog een eigen inrichting te kunnen doen. Ook hebben we gekeken hoe XS kan helpen om stepped care in te richten: van low care naar medium en zonodig high care als de situatie daar om vraagt. Ieder met een eigen achterliggend protocol en betrokken professionals.’
 

“Deze richting sluit goed aan bij onze dagelijkse praktijk.” 
Lennard Poortman van Richting B.V., deelnemer van de user group. 

Wat gaan we doen?

De user group heeft ons designproces een stap verder gebracht. We gaan nu kijken hoe we de functionaliteit die ontstaat, kunnen inrichten met bestaande bouwstenen uit XS. Dat gaat om een integratie van het gebruik van vragenlijsten, taken en triggers. Het doel is natuurlijk dat de workload van de professional daarmee lager en overzichtelijker wordt, niet dat er meer vinkjes komen. Een aandachtsgebied naar aanleiding van deze user group is: wel generiek, niet te gestandaardiseerd. Het design moet ruimte blijven geven aan gebruikers om eigen keuzes te maken. Over anderhalve maand spreken we dezelfde users weer met de praktische follow up.

Wil je ook een keer meedenken?

Wil je meedoen of wil je meedenken over een ander onderwerp? Bekijk dan onze agenda voor de komende user groups.

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9950
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Business Development Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!